Csak úgy tud a srác kommunikálni,ha közben negatívan beszólogathat nekem.Mi ennek az oka?
Nem lehet vele normálisan beszélgetni.
Ha nem az van amit ő akar egyből elkezdi bántani az embert,lehetetlen egy alak.
Egy alacsony sracrol beszélünk(talán így akar kompenzálni,hogy engem bánt)
És mintha tudná,mivel tud a legjobban bántani
Egy normális szót nem lehet vele váltani,mert minden egyes szava csak arról szól,hogy velem mi van én ilyen vagyok vagy olyan.
Voltam vele régen kapcsolatba,lefeküdtünk párszor,de ennyi
Miután később ilyen lett rá hagytam a dolgokat
Sajnos néha látom,így muszáj elviselnem.
De mi oka van ennek,hogy ilyen?katasztrófa.
És próbálok nem ideges lenni,de nem tudom mi lenn a jó
Ha beszólok neki lehet még élvezné is,hogy hatással van rám
Azt szeretné hogy visszaszólj neki. Utalj rá folyamatosan hogy milyen apró, hozd fel hogy olyan rossz az ágyban, hogy száraz vagy lent, mióta lefeküdtél vele. Ha mások előtt szájal akkor irányítsd rá a többiek figyelmét, mondd hogy "figyelj [Béla] tudom hogy szomorú és frusztrált vagy, hiszen a legrosszabb dolog ami csak történhet egy férfival az az, ha felnőttként is olyan alacsony mint egy elsős gyerek, de légyszíves ne rajtam töltsd ki a frusztrációdat. Egy pszichiáter talán tudna segíteni a gyenge mentális egészségeden hogy ne másokat kelljen bántanod a saját pöttöm kis tacsikutya termeted miatt."
Neki ez a szeretetnyelve❤️
"Egy általuk kreált jelenséghez beszélnek, soha nem hozzád."
Ezt ki lehetne írni a felnőtt párkapcsolatok alá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!