Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy lány kiteszi hogy kapcsolatban áll xy-al, és a srác még két hónapig egyedülállóként van fenn, csak azután vállalja fel az nem ciki?
Figyelt kérdés
Vagy egyszerre vagy sehogy, nem?
Egyáltalán hogy lehet ezt kivitelezni, hogy én visszaigazolom hogy valakivel kapcsolatom van, de a saját falamon egyedülálló vagyok?
2023. dec. 28. 12:12
1/13 anonim válasza:
Kib*szott facebook és társai. 🤦♂️😐
2/13 anonim válasza:
Kapaszkodj meg, én december eleje óta randizom egy sráccal és se nem vagyunk ismerősök, se nem követjük egymást a közösségi médiában, csak a telefonszámát tudom. 🤷🏼♀️
4/13 anonim válasza:
Nekem az fura, hogy a mai világban még van, akinek ez fontos. Évek óta nem posztolok semmit. Ez tiszta boomer dolog🤣
5/13 anonim válasza:
Szerintem nem veszi komolyan a kapcsolatot. Ha egyedülállóként van fenn, akkor várja hátha akad esetleg jobb csaj, akiért már érdemes kiírni, hogy kapcsolatban van.
6/13 anonim válasza:
"Szerintem nem veszi komolyan a kapcsolatot"
Vagy a Facebookot. És jól teszi.
7/13 anonim válasza:
Oké, facebookot nem veszi komolyan, akkor a kapcsolathoz ne állítson be semmit. De ha már van párja és egyedülállót ír be, akkor az a párjára nézve megalázó, nem vállalja fel őt.
8/13 anonim válasza:
Akinek az van kint, hogy egyedülálló, miközben van valakije és AKTÍVAN használja a facebookot az titkolja, mert közben vár egy jobb lehetőségre. Ha nem használja olyan sűrűn max. félévente vagy 1 hónapban egyszer, annak tényleg nem fontos mi van beállítva. Úgy hihető, hogy csak nem érdekli ez az egész facere "kirakunk mindent" dolog.
9/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen annak aki érdemven normálisan válaszolt, a többieknek nem.
A megfejtés az, hogy ha te ma beállítod hogy kapcsiban vagy két hónapja, és ezt meg is osztod bejegyzésként, akkor a bejegyzést visszadátumozza. A lány megosztotta, a srác bejegyzésként nem, ezért t
2023. dec. 28. 16:40
10/13 A kérdező kommentje:
tűnt úgy, mintha mismásolna.
Pedig csak megbeszélték, és egyszerre beállították.
Amúgy teljesen egyetértek, aki nem vállalja fel a facebookon az csal is.
Bár van akit az se tart visdza ha kinn van róla hogy kapcsolatban. 😜
2023. dec. 28. 16:42
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!