Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek tényleg nagyon maradi vagyok? Adjam fel a reményeimet?
Istenem, szegény lány
Nyilván nem vagy maradi, normális hogy nem akarod első randin elveszteni a szüzességed, ez a srác egy rohadt bunkó f@sz volt
Mondom ezt úgy hogy többször is szexeltem már első randin, de ez a stílus b@zdmeg, aztán meg csak úgy ott hagy... irtó gáz. Mik mehetnek egy ilyen ember fejében
Mit szúrtál el? Ne hülyéskedj már! Hol szedted össze ezt a görényt? Nyilván neten. Ott különböző csomagolásban, de mindenki szexre hajt és nem félnek bunkók lenni és ghostingolni, mert nincs kapcsolati háló, azaz nem tudja meg anyuci meg a szomszéd meg a kolléga meg a fél osztály, ha kihasznált és megalázott egy naív kislányt. Akkor lenne csak rossz érzés, ha lefekszel vele és utána ghostingol vagy kezd téged ócsárolni.
Szerintem legyen jó sok hobbid és ott ismerkedj, a netet meg felejtsd el.
Nem maradi vagy, hanem egy normális értékrendű lány!
Az ilyen f...fejeket ne sajnáld, hogy lekopnak.
Mondjuk én már azon is fennakadtam, hogy első randin a szoknyád alá nyúl.
Egy kérdésem lenne: Mit jelent az, hogy "ilyen külsővel" milyen esélyeid vannak, ill. te is tudod, hogy nem te vagy a város szépe?
Tudom, nem lehet egy ember külsejét szavakkal pontosan leírni, de miért nem tartod magadat szépnek ill. mások (nem ez a fickó) miket szoktak mondani a külsődről?
5-re:
Az tanácsolom, ne az étkezést redukáld, hanem mozogj, sportolj. A sportos alakú nőknek mindenhol elsőbbsége van a férfiaknál.
Béres Alexandra is duci kislány volt, aztán fitnesz világbajnok lett.
Hát így, ahogy ő mondta, ez egy bosszú bántalmazás volt.
Ő gyakorlatilag egy durva visszautasítást élt meg, mert nem empatikus, nem érezte át, amit mondtál neki.
Valószínűleg neki ez az is volt minden variáció esetén is, hiszen nincs képessége egy hosszútávú udvarlásra, kapcsolatépítésre.
Nagyon sajnálom, hogy egy ilyen ökör megbántott.:(
"az biztos, hogy nem egy jó beszélgetés volt a célja"
XDDDD
Hát az biztos!!!:)))
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!