Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek tényleg nagyon maradi vagyok? Adjam fel a reményeimet?
Nem te vagy maradi, hanem a fiú volt egy bunkó paraszt.
Ja, és máskor ne hagyd, hogY első randin taperoljon és ne az utcára szervezz randit télen. Eszem megáll! Ekkora taplókat, mint ez a srác.
Nem veled van a baj.
Először is, ha randira mész, ne fogadj el olyan randit, hogy csak az utcán sétáltok. Ebben a hidegben hogy is jutott eszetekbe...
Egy pasiban legyen annyi, hogy meghív egy kávéra, beültök valahova.
Aztán első, de még második randin se taperoljon, ne tegye a kezét a combodra. Határozottan told el és mondd is meg, hogy ezt ne.
A másik pedig az önbizalmad, a kajálásod. A dokinak igaza volt, ha nem eszel a szervezet elkezd raktározni. Ez aztán egy ördögi kör, mert elkezdesz hízni, és méginkább nem eszel. Egyél napi ötször, rendszeresen. Kis adag ebéd, mellette reggeli, tízorai, uzsi, vacsi. De ne nagy adagokat. Sok túra, tojás, hús, kevés köret, sok zöldség. Ha van annyi akaraterőd, hogy ezt tartsd, megnő az önbizalmad is. 18 évesen van időd, tahókkal ne foglalkozz.
Nézd, én is teltebb vagyok. Volt már párkapcsolatom, tetszem fiúknak, stb.
Neked sajnos szerintem étkezési és testkép zavarod van. Először szerintem ezt oldd meg, utána kezdj el ismerkedni.
Ha nekem valaki az első randin a szoknyám alá nyúlna, tudnám, hogy nem tisztel és csak szexre kellék neki.
Főleg ennyire fiatalon még, amennyi te vagy, az első néhány randin maximum csókolózz a fiúkkal. Aztán pár hónap járás után lehet szex. Először szép lassan, ahogy neked kényelmes petting, stb. Fontos, hogy ezeket mindnski élvezze. Igen, neked is élvezned kell. És önként kell akarnod. Úgyhogy szépen fogd magad, és ne állj többet szóba ezzel a fiúval.
Semmi baj sincs veled, mert nem akartál egy sráccal az első randin szexelni. Én most 28 évesen se akarnék. Persze néha volt már, de akkor az is volt a célom. És attól hogy te döntesz arról, hogy mikor akarsz szexelni, nem vagy maradi. Sőt, inkább modern vagy, mert eldöntötted, hogy nemet mondasz. És már ez is tök szuper. Volt benned annyi tartás, hogy nemet mondj a fickónak, és amikor utána manipulálni akart, hogy mégis belemenj, te nem hagytad. És ezert nagyon ügyes vagy.
Nézd, nekem is 19 évesen lett először barátom. De ez a súlyomon múlik. Basszus annyi idióta pasi van, aki azzal a kis szarkupaccal egyenlő, akivel te randiztál, hogy hihetetlen. Nem mind az, de azért vannak bőven. A neked megfelelő fiút megtalálni nehéz. De meg fogod. Csak először kérlek picit dolgozz magadon, az evési zavarodon.
Ha belementél volna, akkor szex után dob ki. Jobb volt ez így, hidd el!
Egy pár tanács egy vén, tapasztalt tyúktól:
Egyelőre ne pasit akarj, hanem barátokat! Akikkel tudsz beszélgetni, kimozdulni, akikkel át tudtok menni egymáshoz, egy igazi bizalmas jó barátNŐ fontosabb a családtól távol élve.
Ha ismerkedsz, akkor sose menj bele semmibe, amit te nem akarsz, vagy nem esik jól. Például ha megfagysz a padon szoknyában, akkor mondd meg, hogy üljetek be valahová, mert fázol. Ennyi. Nem kell senkinek megfelelned. Hidd el, rengeteg, tényleg RENGETEG pasi csak azért összetörné mafát érted, mert 18 vagy. A telt alkat, főleg nagy cicikkel, megint csak rengeteg férfinak tetszik. De ami a legfontosabb: NEM az adja az értéked, hogy mennyire vagy szép! Aki így kezel, azt csuklóból kukázzad, szívfájdalom nélkül! Nem csak egy test vagy, hanem egy ember, egy személyiség, aki a maga módján egyedi és csodálatos! Randizz olyannal, aki NEKED akar tetszeni! Aki neked akar megfelelni, és aki tesz azért, hogy jól érezd magad és megtiszteld a következő a randival. Aki nem így kezel, azzal az első is kár volt.
A szexről: csak azt és akkor tedd, amire vágysz és jól esik! De akkor teljesen nyugodtan, megbánás nélkül! A pasiknak könnyű, kis dörzsölés és el is durrannak. Neki mindenképp jó lesz, ezen kár is aggódni. Te viszont akkor fogod élvezni, ha tudsz önző lenni! Hidd el, hogy egy egészséges férfi, aki vonzónak lát, ezer örömmel teljesíti minden vágyad, és még élcezi is, hogy elmondod, hogy mi jó neked! Ha a szexben is a pasinak akarsz megfelelni, az csak csalódáshoz vezet. Ne tedd! A kapcsolatban is baromi rossz vonzata lesz egy ilyen erős megfelelési kényszernek!
Tudod, van az a mondás, hogy ha a nagy Őt keresed, akkor előbb találd meg a nagy Ént! Ha te nem tartós magad értékesnek, más se fog értékelni! Te is biztos ismersz olyan csajt, aki egyáltalán nem nagy durranás, mégis királynőként kezeli a pasija és a se.ggét is kinyalja. Pont ezért, mert ő elhiszi magáról, hogy ő ezt megérdemli és nem éri be kevesebbel. Úgy VISELKEDIK, mint egy királylány. Ezzel bevonzza azt, aki úgy is kezeli.
Te nem hiszed el, hogy tetszel valakinek, meg akarsz felelni nagyon a pasinak, azt hiszed, hogy a lelked ki kell tenni, és akkor kiérdemled, hogy veled marad. Ezzel pint az ilyen 🌳szokat vonzod be, aki ezt ki is használja, és megaláz bosszúból, ha nem az ő szájíze szerint alakul a randi (vagy a kapcsolat, később.)
Szeresd magad! Ezt kezdd el ma! Adj valamit magadnak, ami jó! Kezdheted egy sütivel, egy jó fürdővel, egy méregdrága testápolóval, egy csinos bizsuval, bármivel! Jutalmazó magad, és ne büntesd!
Meg egy kis vénasszonyos bölcsesség a végére, de azért gondold át: úgy szeretném azt a testet visszakapni, amit 18 évesen annyira szégyelltem. 🙈
Sokan írják, hogy sétálni spúrság meg mi az hogy nem hív el valahova.
Én ezzel azért vitatkoznék. Szerintem séta/parkban üldögélés közben lehet a legjobban beszélgetni, és első randin szerintem ez a fontos. Nyilván nem ebben a rohadt hidegben, de szerintem hiba csak azért elutasítani egy randit egy szimpatikus emberrel, mert nem visz el valahova
De most december van és rohadt hideg. Aki ilyen időben sétálni viszi és a parkban a padon ülteti le beszélgetni, az igenis azért teszi ezt, mert ez van ingyen. Aztán ki is derült róla, hogy egy utolsó paraszt.
Nem azt írom, hogy mindenképpen pénzt kell költeni a randin! Hanem azt, hogy teremtse meg a megfelelő körülményeket egy hosszabb beszélgetésre! Ez pedig ilyen időben leginkább zárt helyen, melegben, például egy teázóban. Aki ennyit nem hajlandó áldozni az első jó benyomásra, annak tényleg nincsenek komoly szándékai. Első randi egyszer van!
Ezeket a "ne a neten ismerkedj" embereket nem tudom hova tenni. Mintha csak ezen múlna.
Kapásból a mi házunkban is van egy aki biztosan tudom nem a neten ismerkedett hanem élőben, és mégis durva zokogás, dulakodás hangok jönnek tőlük egy ideje. Frissen jöttek össze, de a forma lehúzós kis piti szerencsejáték függő hazudozó, aki az előző nőjét is lehúzta és szétjátszmázta, elüldözésig és no contactig.
A másik tróger bérlő barom pedig szintén nem netről csajozott hanem környékbelivel jött össze, az is mindenfélét hazudozott és hitegette, átverte a nőjét, amíg végül tartozások miatt ki nem b@szták őt is az albérletből.
Ez nem azon múlik hogy net vagy élő. A férgeket meg kell tanulni kiszűrni minden forrásból, mert rengetegen lettek mostanra. És ez nemtől független most.
Te SEMMIT nem szúrtal el. Sajnos kifogtal egy alja pasit, aki miután a hidegben ülös első randin nem akartál szexelni, el kezdett sértegetni.
Illetve egy valamit rontottal el, hagytad, hogy a szoknyád alá nyúljon.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!