Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek tényleg nagyon maradi vagyok? Adjam fel a reményeimet?
Figyelj. En tapasztalt nokent alkalmi szexre kerestem partnert. Mikor talalkoztunk, egy orat beszelgettunk legalabb minden testi kozeledes nelkul, es vegul en, a no kezdemenyeztem.
Ez is nagyon nagyon szemet bunko dolog volt. Sajnalom. Masfelol legalabb annyira atlatszo, meg sem probalt hulyiteni. Lehetett volna nagyobb csalodas.
Fiatal lany nem lennek ujra. De van igenye sok fiunak masra is, hiaba szexmaniasak a hormonjaik miatt abban a korban, lelkuk is van. Es ez tanulasnak jo, ugyesebb leszel, hogy szurd ki, hogy kezeld az ilyet.
17: Hideg van-e? Attól függ, hol vagytok. Ez azért nem derül ki ebből a topicból, ki hol van. Nálunk 2-3 fok van most is az utcán, nappal 10 fok körül, ez egyáltalán nem hideg. Én egy nyitott tavaszi cipőben szoktam "átvészelni" a "telet", ami sokszor 10-14 vagy akár több fokos.
De ha tényleg hideg van és miniben jön egy kislány akkor csak ösztönösen felkiált az ember, hogy te jó ég, nem fázol? És akkor valahova bemegyünk.
22
A padok is hidegek és nedvesek. Én biztos nem ültem volna le. Főlerg nem miniszoknyában.
Kifogtál egy barmot, kicsi lány!
Teljesen normálisan gondolkodsz. De jobbat mondok: én 32 voltam, a párom 42, amikor összejöttünk, ismertük már egymást korábban is. Mégis 3 hónapot vártunk a szexszel, mert fontosabb volt a kapcsolat, mint hogy elrontsuk egy túl korai valamivel.
Nincs veled baj, van időd. Csak válogasd meg, kivel állsz le. Ha meg olyan csúnyának tart, szerinted minek hívott randizni? Minek akart lefektetni? Bosszú volt a beszólás,mert elutasítottad.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!