Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Csak úgy tud a srác kommunikál...

Csak úgy tud a srác kommunikálni,ha közben negatívan beszólogathat nekem.Mi ennek az oka?

Figyelt kérdés

Nem lehet vele normálisan beszélgetni.

Ha nem az van amit ő akar egyből elkezdi bántani az embert,lehetetlen egy alak.

Egy alacsony sracrol beszélünk(talán így akar kompenzálni,hogy engem bánt)

És mintha tudná,mivel tud a legjobban bántani

Egy normális szót nem lehet vele váltani,mert minden egyes szava csak arról szól,hogy velem mi van én ilyen vagyok vagy olyan.

Voltam vele régen kapcsolatba,lefeküdtünk párszor,de ennyi

Miután később ilyen lett rá hagytam a dolgokat

Sajnos néha látom,így muszáj elviselnem.

De mi oka van ennek,hogy ilyen?katasztrófa.

És próbálok nem ideges lenni,de nem tudom mi lenn a jó

Ha beszólok neki lehet még élvezné is,hogy hatással van rám

2024. jan. 5. 15:34
1 2
 1/14 anonim válasza:
Tudnal egy beszelgetest mutatni ?igy nehez kicsit
2024. jan. 5. 15:38
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem muszáj elviselned, elég, ha levegőnek nézed.
2024. jan. 5. 15:42
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Vannak ilyen nőgyűlölők. Akármilyen cuki kedves tinder is áll előttük, a saját frusztrációjukat ráhúzzák, ezeket ugy kell elképzelni mintha vmi halucinogén mátrixban élnének. Áll előttük egy nőnemű és meg akarják őt győzni hogy te sárkány vagy te ronda vagy te kényes hisztis vagy te inkorrekt vagy te buta vagy hidd már el és állandoan önigazolják magukat. Ha mosolyogsz nem is mosoly volt hanem grimasz. Ha mondasz vmit akkor te hazudsz.

Egy általuk kreált jelenséghez beszélnek, soha nem hozzád.

2024. jan. 5. 15:44
 4/14 anonim ***** válasza:
*kedves tündér
2024. jan. 5. 15:44
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Miért állsz vele szóba?
2024. jan. 5. 15:45
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Nekem exem volt hasonló... Ex. Nem véletlen. Eleinte nem ilyen volt, nem tudom, hogy mitől lett ilyen.

De egyébként egészen sok ilyen pasas van, kerülöm őket. Ők attól érzik jobbnak magukat, hogy másnak beszolnak. Szakitsd meg vele a kapcsolatot

2024. jan. 5. 15:52
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Ogen sok olyan pasi van szerintem is aki a saját görcseit a párján vezeti le.

Eleinte q ködképek hogy ő más nő mint a többi aztán fokozatosan meggyőzi magát arról hogy ő se más, egyszerűen a masikra húzzák rá a saját tévképzeteiket. Voltaképp önsorsrontók is. Mert mit csinál a másik akkor? Veszekszik elengedi lelép. Ebből az ujabb konklúziójuk hogy na ettől a nőtől se lehetett várni mást. Miközben ők maguk érték ezt el..

2024. jan. 5. 15:57
 8/14 anonim ***** válasza:
76%
Beteg vagy es tartod vele a kapcsolatatot. Magadnak koszonheted. Nem birod ele gedni.
2024. jan. 5. 15:59
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem olyan könnyű normalis pasit találni, érthető ha vki màr mindenbe kapaszkodna hogy na talán ő még talán értelmes. Egy idő mulva egyre nehezebb az állandó csalódás abban, hogy na újabb hülye már megint. Ezt belátni egyszer kétszer de aztán tízszer hússzor is, hát nehéz.
2024. jan. 5. 16:02
 10/14 anonim ***** válasza:

Bunkóság.

Így kommunikálnak otthon, a családban.

2024. jan. 5. 16:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!