Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy ugyanaz a srác engem durvábban utasít vissza, mint mást?
Figyelt kérdés
Kezdeményeznem kell, úgyhogy nem egyszer fordult ilyen elő sajnos. Akár az egyik barátnőmről van szó, akár másról. Oké, nem jöttem be neki, oké, nem vagyok az esete, de miért van az, hogy másnak megmondja szépen, én meg a teljes ignorálást, flegmázást, vsgy durváskodást kapom? Most már arra jutottam, hogy még köszönni se fogok senkinek, mert az se úgy sül el, ahogy szeretném.2023. dec. 31. 07:42
1/6 anonim válasza:
Miért kellene kezdeményezned olyan srácoknál, akiket nem érdekelsz? Mármint kezdeményezni lehet, és az sem gond, ha a lány teszi meg az első lépést, de akkor, ha van egy kölcsönös szimpátia, megelőzi egy mosoly, szemezés, vagy netes ismerkedésnél kialakult valami téma kapcsán egy beszélgetés. A stílusod sem mindegy, hogy mennyire nyomulsz erőszakosan, a kéretlen zaklatást senki sem szereti.
2/6 Noren1989 válasza:
Hanyadik alkalommal vallottàl màr neki szerelmet, Babàm?
Amúgy 2opciót làtok:
a, az öcsi a klasszik tajparaszt
b, nagyon nem ütöd/ütitek meg nàla a mércét. Ez lehet mindkét fél hiànyossàga, de ez làthatóan csak neked okoz problémàt.
4/6 anonim válasza:
Biztosan nem értettél a szóból elsőre, talán másodjára sem...az emberek elvesztik a türelmüket.
5/6 A kérdező kommentje:
Úristen, dehogy! Nem vagyok tapadós. Összemosolyogtunk többször, beszélgettünk az öltöző előtt, azt hittem hogy kedvel. Aztán mondtam, hogy valamikor megihatnánk valamit, erre tök bunkóan reagált.
2023. dec. 31. 11:25
6/6 anonim válasza:
Mit reagált konkrétan? Lehet hogy csak te érzékelted bunkónak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!