Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudni akarom, ugyanaz az erzes lenne e vele beszelni mint regen de nem akarok tole semmit mar. Gonoszsag ennek tudataban felhivni ot?
Az a baj, hogy nem tudok masokkal lenni, ismerkedni sem tudok.
A szivem melyen ot akarom miota ismerem, de tudom hogy ismet bantana. Lehet hogy akkor tudnam elengedni ot ha utoljara beszelnenk
Mi a támadás? Megkérdezted, hogy gonoszság lenne-e.
Szerintem igen, gonoszság lenne. Mert te csak kíváncsiságból hívnád fel, ő meg nem tudjuk, hogy mit érez.
Elképzelhető, hogy reménykedne az újrakezdésben.
Vagy már rég nem érdekled és zavarnád
Vagy van már kapcsolata és magyarázkodnia kellene, hogy ki vagy és miért keresed
Én nem örülnék, ha az exem felhívna bratyizni kíváncsiságból.
Nem gonoszság, hülyeség, mert a leírtak alapján magadat zaklatnád fel leginkább.
„De en mar nem akarnam ot, mert tudom hogy ismet fajdalmat okozna.”
Tehát nem azért nem akarod, mert nem kell, de amúgy is lejön, mert ha nem érdekelne, nem akarnál vele találkozni. Nem az 1-es vagyok, de milyen válaszokat vársz erre? Persze, tök jó ötlet olyantól találkát írni, akitől racionális okok miatt nem akarunk már semmit, de azért kellene, és elég jó eséllyel a karjaiba is omlanál, ha mondana 1-2 szép szót.
1 és 5: Nem kíváncsiságról van szó, nem igaz, hogy nem veszed észre…
A szó,amit keresel:idiótaság...
Most komolyan,ha megdöglik a kutyád,nem kell megtartanod!!!
Talán paraszt vagyok,de hidd el,ért annyi csalódás,hogy ezeket írjam... 😏
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!