"Churchill állit érdekes dolgokat idézik aranyköpéseit"
Ez bizonyítja a legjobban az inkompetenciádat. Churchill leggyakrabban idézett idézete nem az övé, hanem Goebbels-é és ő terjesztette el Churchill-ről.
Én Pécsre jártam orvosira. 50-en kezdtük az évet, volt egy full fekete afrikai srác és egy erősebben barna Izraeli.
Magyar szakra vették fel őket, 3 hónapos magyar nyelv gyorstalpalón vettek részt, amikor megtudták, hogy felvették őket.
Magyarul nyomták le mindketten a képzést, csúszás nélkül. Az egyik srác bukdácsolva, a másik kitűnő eredménnyel.
Nekem hivatalos személyes mérésen 140-es iq-m van, minimális tanulással jutottam be az orvosira ösztöndíjas képzésbe. (Emelt kémia nagy falat volt, egy év magántanár, de a többi nem volt megterhelő). Többször buktam, és végül az anatómia szigorlaton 6. vizsgaalkalmon sem engedtek át, így kibuktam. (Fehér vagyok)
Emellett anyanyelvi szinten sem beszélek a magyaron kívül semmi mást.
Nem tudom, hogy butábbak-e nálam, de szorgalmasabbak az fix. Általánosítani ezt nem lehet, az hogy okos-e valaki, relatív nagyon. Mindenki másban jobb.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!