Hogy döntsem el, hogy nem érdeklem, vagy csak nehezen kommunikál?
Figyelt kérdés
Néha chatelek valakivel. Reagál, ha írok, de nem kérdez, alig érdeklődik rólam. Ér valamit egy találkozás, hátha csak bizalmatlan a neten?2024. jan. 4. 15:42
1/5 anonim válasza:
Nem veszíthetsz semmit, ha találkozol vele, könnyen meglehet, hogy csak félénk, és azért nem ír, mert nem akar a terhedre lenni, vagy nem akarja, hogy úgy tűnjön nem hagy békén stb
De ha mégse, akkor se veszíthetsz semmit, ha találkozol vele, viszont ha nem, lehet, hogy valami jót szalasztottál el
2/5 anonim válasza:
nekem évek mentek rá ilyen emberre, kikészitett lelkileg, minden nap stresszben voltam tőle :-(
ha engem kérdezel akkor a néha chatelgetésre nem kell alapozni semmit, ugyanolyan könnyedén vissza, ha vissza sem kérdez akkor sajnos nem érdekled, bár az én esetemben hiába kérdezett vissza, a válaszai nagyon hidegek voltak , és ha már kialakul egy kötödés ilyen emberhez, az nagyon fájó tud lenni
3/5 anonim válasza:
Ő szokott neked írni, vagy mindig te kezdeményezed a beszélgetést?
4/5 anonim válasza:
Áh aki " bizalmatlan, szűkszavú" a neten az a valóságban is az. Ha neked ez nem fekszik, és nem is ilyen jellemű személy vagy hanem az ellenkezője akkor nincs miről beszélni. Eleve nem is kérdezősködik ergó nem érdekled szerintem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!