Honnan jön ez a hülyeség hogy avokádót enni az egy nőies langyos dolog? 26f
Figyelt kérdés
tegnap 19:14
2/15 anonim válasza:
Még soha nem hallottam ilyet, de feltehetöen valami idióta lény mondott ilyet.
3/15 anonim válasza:
Itthon felkapták a nők. És bugyuta magyar férfiak szerint csak hús jó hússal.
De mediterrán országokban vagy keleten zöldségeket és gyümölcsöket férfiak is fogyasztanak.
Attól függetlenül én is szeretem a szallonát kolbászt, de kiegyensúlyozott táplálkozás híve vagyok, mert az a legegészségesebb.
És szexi ha a férfi beleharap egy mangóba
4/15 anonim válasza:
Onnan, hogy az avokádó divatja nem sokkal az elött indult be hogy a média szervezett lejáratást indított a "millenial" generáció ellen boomer önigazolást gyártva, ezzel az egójuknak hízelegve, további propaganda nyelésére felkészítve őket. Akkoriban ment nagyon az "avocado toast" mint szállóige. Főleg mikor a millenial generációt negatív fényben akarták feltüntetni, aminek része volt a férfiak leminősítése idősebb férfiak lelki világának simogatása. Tudod akik szerint a férfi attól férfi hogy buta, büdös, bunkó, alkoholista és igénytelen.
5/15 anonim válasza:
Soha sem hallottam még ilyet, pedig fiatal vagyok.
6/15 anonim válasza:
Wow A 4es válasz most már érdekel szóval utána nézek
8/15 anonim válasza:
8as jézusom.. jó ket perc utan kiakadtam.. ez a f@szopó manipulatív kocsog férget állítaná már le valaki és ez a kormányfőnk? Undorító... ilyen manipulátor roszindulatú bolond marhát
9/15 anonim válasza:
Tudja hogyan kell megosztani az embereket
10/15 anonim válasza:
Ez olyan, mint amikor valaki banánt eszik (pláne ha nő) és egyből megy a humorheroldkodás?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!