Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Honnan jön ez a hülyeség hogy...

Honnan jön ez a hülyeség hogy avokádót enni az egy nőies langyos dolog? 26f

Figyelt kérdés
tegnap 19:14
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Te hol hallottad?
tegnap 19:16
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Még soha nem hallottam ilyet, de feltehetöen valami idióta lény mondott ilyet.
tegnap 19:17
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

Itthon felkapták a nők. És bugyuta magyar férfiak szerint csak hús jó hússal.

De mediterrán országokban vagy keleten zöldségeket és gyümölcsöket férfiak is fogyasztanak.

Attól függetlenül én is szeretem a szallonát kolbászt, de kiegyensúlyozott táplálkozás híve vagyok, mert az a legegészségesebb.

És szexi ha a férfi beleharap egy mangóba

tegnap 19:18
 4/15 anonim ***** válasza:
65%
Onnan, hogy az avokádó divatja nem sokkal az elött indult be hogy a média szervezett lejáratást indított a "millenial" generáció ellen boomer önigazolást gyártva, ezzel az egójuknak hízelegve, további propaganda nyelésére felkészítve őket. Akkoriban ment nagyon az "avocado toast" mint szállóige. Főleg mikor a millenial generációt negatív fényben akarták feltüntetni, aminek része volt a férfiak leminősítése idősebb férfiak lelki világának simogatása. Tudod akik szerint a férfi attól férfi hogy buta, büdös, bunkó, alkoholista és igénytelen.
tegnap 19:23
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Soha sem hallottam még ilyet, pedig fiatal vagyok.
tegnap 19:24
 6/15 anonim ***** válasza:
Wow A 4es válasz most már érdekel szóval utána nézek
tegnap 19:38
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Egy jó kis latte avokádó..
tegnap 19:59
 8/15 anonim ***** válasza:
8as jézusom.. jó ket perc utan kiakadtam.. ez a f@szopó manipulatív kocsog férget állítaná már le valaki és ez a kormányfőnk? Undorító... ilyen manipulátor roszindulatú bolond marhát
tegnap 20:19
 9/15 anonim ***** válasza:
Tudja hogyan kell megosztani az embereket
tegnap 20:19
 10/15 anonim ***** válasza:
Ez olyan, mint amikor valaki banánt eszik (pláne ha nő) és egyből megy a humorheroldkodás?
tegnap 20:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!