Miért van az, hogy egy alkoholista vagy egy hajléktalan, vagy a legszegényebb környezetben élő ember foggal-körömmel ragaszkodik az életéhez, én pedig egy szakítás után több évig szenvedek és nem bánnám ha egy reggel nem ébrednék fel?
Figyelt kérdés
Hogy lehet nekik több életkedvük, ragaszkodásuk az élethez, mint nekem aki relatíve általános életet élek? Ezek az emberek fejben jobban rendben lennének mint én? Járok pszichológushoz mielőtt megkapnám...jan. 3. 19:30
11/15 anonim válasza:
Jujj ez a hiszti.
Egy hülye szakítás miatt?
12/15 anonim válasza:
"Én nem szeretnék, csak muszáj."
. Ha a kötelességeidhez ragaszkodsz, akkor az élethez is.
13/15 A kérdező kommentje:
A családomhoz ragaszkodok, van elég bajuk így is.
jan. 3. 22:26
15/15 anonim válasza:
Ejj de gonosz válaszok. Hidd el kérdező, nem vagy egyedül ezzel. Sokan vagyunk még így.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!