Más szerint is a legtöbb szemüveges ember szemüveg nélkül ronda?
Figyelt kérdés
2024. jan. 3. 15:05
A kérdező szavazást indított:
Igen.
Nem.
33 szavazat
1/10 anonim válasza:
Én pont szemüveg nélkül vagyok szebb. ☺️
2/10 anonim válasza:
Nem lattam még olyaz aki szemüveggel nézne ki jobban.
Anya szokta mondani hogy felveszi a szemüvegét mert az valahol takarja a fáradt karikás szemét meg vmi szép eretet ad az arcvonalainak, igazábol ő se szebb szemuveggel de mivel a szemüveggel jobban erzi magát es szebbnek okosabbnak vagy megnyerobbnek magabiztosabbnak, inkább ez jön át amitől sugárzóbb üdébbnek hat.
4/10 anonim válasza:
Ismerek szép arcú szemüveges embereket is, hogy függene ez össze🤣Csak rondáknak lehet rossz szeme? Van olyan, aki szemüveggel szebb és olyan is, aki anélkül.
5/10 anonim válasza:
Inkább csak az van, hogy megszokod szemüveggel, és mikor leveszi, akkor fura, és azért látod csúnyábbnak:)
6/10 anonim válasza:
Nem ronda ,csak egy jó szemüveg sokat dob az arcon ahogyan a jó smink vagy frizura! Azonban egy ügyetlenül megválasztott darab előnytelenné is teheti !
7/10 anonim válasza:
Szerintem pont szemüveggel rondák.
8/10 anonim válasza:
Nekem jó szemüveg jót tesz. Most már el sem tudnám képzelni magamat szemüveg nélkül. Szex közben páromnak is furcsa.
35/F
9/10 anonim válasza:
Én szép nőként szemüveggel vagyok szar
10/10 anonim válasza:
Sok szemüveg egy kicsit felnagyítja az ember szemét, és ha ezt a látványt szoktad meg, furcsa lesz normál méretben, de attól még nem rondább, mint szemüveggel.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!