Magasan funkcionáló autisták / Aspergeresek! Ti mit dolgoztok?
Elöször is a "Magasan funkcionáló autista" és "Aspergeres" nem ugyanazt jelenti.
Én csak Aspergereseket ismerek, a legtöbb különbözö szakosodású mérnök, de van sebész, kutató orvos, MI fejlesztö szakember (valahol a mérnök és az orvos között), meteorológiai szakember, vannak szervezésekkel foglalkozó különbözö területen dolgozók, szóval elég széles a spektrum.
A dühroham nem jellemzö egyikükre sem, ez csak hülye filmekben gyakori ötlet.
En csak olyan dührohamosakat ismerek ahol egy egyik nyugtatozik es az a mellekhatasa, masik kettő meg bántalmazva nőtt fel, es őket is elkapja a roham. Borzalom érzés nekik.
A nyugtatós öngyilkos lett,a masik kettő meg állandoan munkahelyeket vált mindig máshol dolgoznak vagy 2 munka közt seftelnek.
*egyik se autista vagy aspergeres. Másképpen sérültek.
(2.voltam)
#1 Sehol nem írtam, hogy ugyanazt jelenti.
"A ferde vonal vagy törtvonal ( / ) (olykor a köznyelvben: „perjel”, angolul slash) jobbra dőlő vonal, az írásjelek egyike, amely többek közt a vagylagosságot vagy az osztást fejezi ki."
Perjelet írtam és nem egyenlőségjelet.
A férjem Apergeres, az elmúlt 30 év alatt nem volt dührohama, cserébe egy komoly cégnél fejlesztömérnök.
A vejem szintén Aspergeres, még életében nem volt dührohama, egy nagy közlekedési vállalat (nem MO) szervezö mérnöke.
Az unokám szintétn Aspergeres, programfejlesztö, dührohamok nélkül.
Légy szíves, ne írj és föleg nem terjessz ilyen téveszméket az Aspergeresekröl, mert nem igaz, és csak provokálod vele az embereket
“A dühroham nem jellemzö egyikükre sem, ez csak hülye filmekben gyakori ötlet.”
Az én unokaöcsém Aspergeres és iszonyat idegbajos, agresszív volt egész gyerekkorában. Most 17-18 évesen már egész jól kezeli, de részegen még mindig nehezen.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!