Mi az a dolog vagy szolgáltatás amire biztosan költesz havonta legalább 5-10 ezer forintot vagy többet?
Fodrász, mint szükséges? Asszem máshogy értelmezzük a szükség fogalmát :)
Ami szükség és költök rá: lakhatás, étkezés, számlák, minden ami a megélhetéshez kell. Nálam csak az a szükséges, ami nélkül nem élném túl.
Ami nem szükség és költök rá legalább havi 10k-t: étterem/elviteles kaja, utazás, koncertek, programok/élmények, könyvek, internet, streaming előfizetések. Túlélném az összes nélkül, tehát nem szükségesek, de jelentősen hozzáadnak a boldogságomhoz.
A fodrász hol szükséges? Vagy én lennék az egyetlen, aki le tudja nyírni a saját haját?
Egyébként: uszodabérlet, körmös, BKV bérlet, telefonszámla, fűtés.
Igazából mindet szükségesnek tartom, de ha nagyon muszáj lenne, teljes életet tudnék élni uszoda nélkük, natúr körmökkel, biciklivel járva, messengeren telefonálva (úgy csak az alapdíjat kellene fizetni ami kb. 4000), meg 18 fokos szobában (panelban körbefűtenek). Volt is rá pénda, hogy így éltem, és kösz, de amíg megtehetem, addig többet soha.
Havi szinten ami 10 ezres nagyságrendű és rendszeres, az talán a mozi. Ha csak 2x megyek el, az is bőven ott körül van. Jegy+kóla+popcorn+30 km kocsikázás.
Más rendszeres “luxus”kiadásom nincs, ami ilyen sok lenne. Nem rendszeres az a videojáték, egy évben kb 50-60 ezer megy rá.
Mobil feltöltés.
kártyás vagyok, és heti 2000ft, ami ugyebár havi 8000ft, hogy legyen mobilnetem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!