Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi az a dolog vagy szolgáltatá...

Mi az a dolog vagy szolgáltatás amire biztosan költesz havonta legalább 5-10 ezer forintot vagy többet?

Figyelt kérdés
Ha tudsz írj egy olyat (vagy többet) ami mondhatni szükséges pl: fodrász és írj egy olyat (vagy többet) ami nélkül meg tudnál lenni de mégis költesz rá pl: hobbid.
2024. jan. 2. 15:44
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

Mivel még a szüleim tartanak el (huszonkettő éves vagyok), ezért a szükséges dolgaimat (mondjuk a fodrászt nem mondanám annak) ők fedezik, a hobbijaim közül az alábbiak azok, amikre rendszeresen költök:

~ bérlet az uszodába

~ magántanár olasz nyelvből

~ magántanár spanyol nyelvből

~ könyvek

~ múzeum-, színház-, és mozijegyek

~ utazások

2024. jan. 2. 18:14
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
A körmös miért "szükséges"ha a fodrász nem az?
2024. jan. 2. 18:26
 13/22 anonim ***** válasza:
100%

Nem világos, mi a szükséges definíciója ebben a helyzetben, mert a fodrász nyilván nem az, de akkor ha azt írom, hogy cigi, akkor az sem, de a te példád után bőven elfér az is a szükségesben.

Ami tényleg szükséges, az szerintem kb mindenkinek ugyanaz, számlák, étel, közlekedés. Kb ennyi. Minden más alapvetően nem szükséges kategória, de az adott egyénnek mégis az. Szóval kaján, számlákon és közlekedésen kívül azért sok mindenre költök, de max a cigi ami havi fix, aztán azon kívül meg mikor mire mennyit, teljesen változó. Esetleg még a macska kajája, mert a kisállat sem szükséges, de az is havi állandó kiadás.

2024. jan. 2. 18:39
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Sajtra. Nem szolgaltatas, nekem ez az erdekes.
2024. jan. 2. 19:08
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

13-as.

Hány doboz cigit szívsz el naponta?

2024. jan. 2. 19:20
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom kimeríti-e a szükséges fogalmát. De nekem szükséges az a kondibérlet és a személyi edzőm.
2024. jan. 2. 20:10
 17/22 anonim ***** válasza:
62%

A fodrász sok embernek szükséges, pl nekem is. Nő vagyok és havonta meg kell igazítani, különben pár hönap múlva csak egy formátlan sörény. Magamnak nem tudom levágni.

Ami nélkül meg kéne lennem, azok ilyen-olyan nasik, amit gyakran bedobok a kosárba bevásárláskor. Egy tizes simán elmegy rá havonta.

2024. jan. 2. 20:20
 18/22 anonim ***** válasza:
100%

Nem letfontossagu, de a jo kozerzethez hozzajarulo dolgok:

-mukormos

-kondiberlet, edzes

-pszichologus

-koncertjegyek

2024. jan. 2. 20:29
 19/22 anonim ***** válasza:
Casco a céges kocsira, rezsi minden formája, teljesítménytúrák költsége, kirándulások miatti benzin és utazási költségek.
2024. jan. 2. 23:06
 20/22 anonim ***** válasza:
Internet (szükséges, a munkámhoz is), Microsoft Office (szükséges a munkámhoz), BKV bérlet (szükséges a munkámhoz), fodrász (szükséges, mert rövid hajam van, 2 havonta formára vágatom). Kajarendelés, YT prémium, egy női zárt havi előfizetési díja, Netflix - ezek nem szükségesek.
2024. jan. 2. 23:37
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!