Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Az emberek tényleg ennyire...

Az emberek tényleg ennyire tapintatlanok és taplók? Ha valakit bànt valami jól belekell kérdezni?

Figyelt kérdés
Az egyik baràtnőm tudta hogy nem megyek sehova újévezni.Erre ma megkerdezi hogy vagyok? Hogy telt az ujev?Annyit irtam jol vagyok mas semmit.Mit irjak a masik kerdesre: hogy nyomasztoan es megterheloen.Kerdezem o hogy van irja jol meg nagyon jol telt neki az ujev es smiley- zik.
2024. jan. 2. 09:16
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
64%
Ez nem barátság. Valószínűleg a rossz közérzetedet is a rossz környezet okozza. Csak nem látod át, mert nincs önismereted.
2024. jan. 2. 10:20
 12/13 A kérdező kommentje:
9-es volt ilyenben reszem,hogy amikor helyzetbe kerultem eltunt a masik.Huzta a talalkozast emiatt.Nagy igazsag amit irsz.
2024. jan. 2. 10:20
 13/13 A kérdező kommentje:
11. Az onismeret is talalo
2024. jan. 2. 10:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!