Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Az emberek tényleg ennyire...

Az emberek tényleg ennyire tapintatlanok és taplók? Ha valakit bànt valami jól belekell kérdezni?

Figyelt kérdés
Az egyik baràtnőm tudta hogy nem megyek sehova újévezni.Erre ma megkerdezi hogy vagyok? Hogy telt az ujev?Annyit irtam jol vagyok mas semmit.Mit irjak a masik kerdesre: hogy nyomasztoan es megterheloen.Kerdezem o hogy van irja jol meg nagyon jol telt neki az ujev es smiley- zik.
2024. jan. 2. 09:16
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
86%

Nem volt tapintatlan egyáltalán, csupán te vagy hiperérzékeny mindenre.

Csak szimplán megkérdezte, hogy hogy vagy. Komolyan, ebben mi a tapintatlanság? 🤷🫤🙄🤦

Iszonyat gyerekes vagy.

2024. jan. 2. 09:23
 2/13 anonim ***** válasza:
98%
Ui. Leírhatod, hogy mit csináltál tegnap és szilveszterkor. Ez se nagy dolog.
2024. jan. 2. 09:23
 3/13 anonim ***** válasza:
89%

*Bele kell kérdezni.

Elváló igekötőnél a segédige az igekötő és az ige közé ékelődik be, és külön kell írni (nem pedig különkell írni).

2024. jan. 2. 09:28
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem látok problémát, csak nálad. Ha valami gond van, mondd el neki, ezért vagytok barátok. Ha nincs, akkor meg ne hisztizz a semmin. Ennyi.
2024. jan. 2. 09:37
 5/13 A kérdező kommentje:
Az a problema nem voltam sehol es nincs kedvem errol beszelni.Tudta hogy nem voltam sehol nem jol erintett a kerdes hogy hogy telt az ujev.Nem o a hibas tudom.Nekem ez most erzekeny tema,mert nem jol ereztem magam.Ennyi
2024. jan. 2. 09:42
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Akkor mondd el neki. Ezert mennek tönkre a barátságok, mert a felek képtelenek egymással őszinték lenni és csak a bájolgás megy. Ez nem barátság, ez egy nagy nulla.
2024. jan. 2. 09:44
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

"Nézd Gizi, szar volt a szilveszterem, de emiatt nem te vagy a hibás, nem akarlak ezzel nyomasztani. Örülök, hogy neked jól telt :)"

Néma gyereknek az anyja se érti a szavát. Honnan tudná, hogy szarul vagy, ha el se mondod neki?

2024. jan. 2. 09:47
 8/13 A kérdező kommentje:
Rola nem mondanam hogy nem a baratnom.De azzal egyezek a finomkodasok miatt mennek tonkre a baratsagok.Az esethez kapcsolodoan most nincs kedvem ezt kimondani.Sok ember terel,menekul ha kimondod,amikor megertesre lenne szuksegunk.Atmegy rajtam es minden rendben lesz.Meghivtam otvjovo heten egy kavera.
2024. jan. 2. 09:49
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
8 Ne kezd olyan emberrel, sem barátság, sem kollegarításban, sem ismeretségben, akiből az empátia szikrája is hiányzik. Mert ha helyzetbe kerülsz ő lesz az aki elsőként fog eltűnni amikor szükséged lenne rá. Totál látszik az írásod alapján egyébként, hogy milyen ember. Légy óvatos.
2024. jan. 2. 10:08
 10/13 anonim ***** válasza:
*kezdj
2024. jan. 2. 10:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!