Titeket is zavar, ha bámulnak a buszon?
Ma egy elég kellemetlen eset is történt emiatt: leült velem szemben egy tizenévesnek tűnő lány, majd a szemem sarkából láttam hogy többször felém néz, amikor ránéztem ő konkrétan az arcomba nézett. Elkezdtem erre mérges arccal nézni, hogy akkor talán majd észreveszi magát és végre másfelé nézelődik. Nem, ehelyett elővette a telefonját mintha kamerázna engem, gondoltam én is ugyanezt teszem, mire eltakarta az arcát és átült messzire, valahova a busz elejébe, nem is láttam szerencsére. Először még örültem is ennek, de aztán észrevettem hogy egy kb. középkorú pár ezután nagyon felém kezdett el bámulni, hajlongattak mindenfelé hogy láthassanak a többi utastól. Az volt az érzésem hogy a bámulós kiscsaj úgy állíthatott be valamit, mintha én lennék valami bámulós perverz aki még kamerázza is, esetleg a busz elején ennek hangot is adhatott a többi utasnak. Később két másik utassal hárman szálltak le, és a megállóból még felém is mutatott...fúúj, te jó ég, most hogy lehet elkerülni az ilyet hogy ne én legyek a félreértett??
Amúgy én is lány vagyok csak valamivel idősebb, de se nem vagyok szatír és a lányokhoz sem vonzódom, egyszerűen csak tényleg zavarni szoktak néha a bámuló utasok.
Egyébként halkan megjegyzést is tettem neki először a bámulás miatt, de akkor ezek szerint nem hallhatta ha tényleg így félreértette.
Olyan undorító hogy ilyen tapintatlanul bámulnak egyesek a tömegközlekedésen és még én jövök ki rosszul a helyzetből...
Más is van hasonlóan? Mit tettetek volna?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!