Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Titeket is zavar ha bámulnak...

Titeket is zavar ha bámulnak az utcán? Mert engem nagyon ráadásul már az is ha csajok bámulnak!

Figyelt kérdés
mintha ártottam volna bárkinek is pedig nem ,persz eggyik se mond semmit csak néznek mint valami zombik

2014. okt. 6. 00:27
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Engem is zavar, de engem okkal bámulnak. Vagy a kövérségem, vagy a kutyám miatt (kaukázusi). Vagy mindkettő miatt.

Képzelheted milyen poénos, mikor egy tehén sétáltat egy borjú nagyságú gyönyörűséges macikutyát :DD

2014. okt. 6. 01:17
 2/5 anonim ***** válasza:

Engem sosem bámulnak, nem vagyok elég érdekes. Habár az is lehet, hogy annyira nem érdekel a környezetem, hogy nem veszem észre...

De azért van szemük, hogy nézzenek vele... Nekem nem fáj :)

2014. okt. 6. 01:30
 3/5 anonim ***** válasza:
Engem inkább az zavar,hogy nem bámulnak meg az utcán:( ( Főleg a lányok nem,de mások se)
2014. okt. 6. 01:51
 4/5 anonim ***** válasza:
Engem szinte folyton. Ha a zebránál várakozok, akkor a kocsiból is, akármerre megyek, folyton bámulnak, mint vmi ufot. Járok egy tanfolyamra, ott az első sorban ülök, félköralak ívben vannak a székek. És folyton néznek. Akármit csinálok, vagy bármi, néznek. Már megszoktam, de ha éppen sza.r napom van, akkor kikészít.
2014. okt. 6. 08:32
 5/5 anonim ***** válasza:

Ha épp jó napom van és pasik bámulnak meg az kifejezetten jól esik az egómnak viszont ugyanez már rosszul esik ha épp depis napom van, mert úgy érzem csak azért bámulnak mert nagyon ronda vagyok:D (tudom hogy nincs sok értelme ) ha nők néznek meg akkor azt gondolom hogy valami nem ok, elkenődött a sminkem, összekoszolódott a ruhám, netalán a hajam nem áll jól,vagy hasonló.Szóval hölgyeim, kíméljenek!:)

ja és 21l

2014. okt. 6. 15:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!