Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Manapság miért ilyen nehéz...

Manapság miért ilyen nehéz egy normális lányt találni?

Figyelt kérdés

Nagyon hosszú lesz így előre is köszönöm ha elolvasod és megválaszolod a lehetetlen kérdésem.

25 éves férfi vagyok. Az életemben volt már pár barátnőm azonban a 20 éveseimbem az első komolyabb 3 évig tartott ami úgy végződött hogy a lány megcsalt engem egy instán megismerkedett full random fiúval.

Sajnos nagyon a lelkemre vettem és összetört.

9 hónapja összejöttem egy másik lánnyal akivel úgy éreztem hogy ő az igazi. Nagyon megszerettem őt. Nagyon a lelkitársammá vált. Minden kínom gondom elmondtam neki ha volt és alap volt hogy én is segítettem neki ha bármi volt. Oda figyeltem rá, mindent megadtam neki legyen szó az anyagiaktól kezdve a szerelmi életünkig mindent.

Ma szakítottam vele. Akármennyire is fáj de muszáj volt megtennem.

Én már befejeztem az iskolát 18 évesen. Technikusim van csak de nem tudtam tovább tanulni mert anyukám beteg volt és mellette volt a helyem hogy segítsek neki így 18 éves koromtól dolgozok. Jelenleg szerencsémre egész jól keresek. Az exem még iskolázik. Volt a szalagavató bál ahol egy fiú nagyon rámaszott és elkezdtek beszélgetni. Elmondtam neki hogy nekem ez nagyon rosszul esik neharagudjon a kérésem miatt de nem szeretném ha többé beszélne vele.

Tudom gonosz tett de sajnos féltékeny vagyok. Nem zavart ha más fiúkkal beszélt de az az 1 nagyon csapta neki a szelet és az már zavart engem.

Azt mondta hogy megért engem és természetesen nem beszél vele soha többé.

A napokban még elment fürdeni a telefonját a szobában hagyta (nem laktunk együtt csak ha lejött hozzám itt aludt pár napig vagy én náluk mert messze lakik tőlem) és láttam hogy pont írtak neki instán.

Az a srác volt az fel ismertem őt egyből. Akármilyen illetlen dolog is de beleolvastam a beszélgetésébe ahol fény derült rá hogy megcsal vele engem. Mikor kérdőre vontam hogy miért tett ilyet még ő támadott be engem hogy én miért nem bízok benne mit kell nekem bele nézni a telefonjába meg ilyenek magyarán én voltam a hibás mindenért.

Sajnos nagyon nagyon szeretem őt még most is de akkor adtam neki még 1 esélyt mert sírva fakadt és nem akartam őt megbántani. Elmondtam neki hogy nagyot csalódtam benne és hogy nem bizok már benne úgy ahogy de megadon az esélyt neki hogy jóvátegye a hibáit.

Esküdözött meg igérgetett össze vissza hogy úgy lesz jóvateszi megmutatja hogy bízhatok benne.

De a mai nap egyik lány barátom ráírt instán (mert amúgy nekem nincs is instám). Elkezdtek beszélgetni stb és rá kérdezett hogy van-e neki valakije. Letagadta hogy járunk. És azt mondta hogy kedvel valakit. Megkérdezte lány ismim hogy kit kedvel? Hát elmondta hogy azt a srácot mert iskola bálon nagyon megkedvelte őt.

Nyílván a lány ismerősöm ezt le sceenelte és atküldte nekem de előtte próbalt beszélni vele hogy miért csinálja ezt, mire jó ez neki stb. És azt mondta hogy azért mert hogy én egyszer megaláztam őt (az egy héttel előttire gondolt mikor sírva fakadt) és ez a bosszúja felém.

De sehogy se jön ki hiszem vagy 2 hónapja csalt vele és 1 hete derült ki először.

Ezúttal nem veszekdtünk mert szimplán elengedtem. Elmondtam neki higyha valaha is éretteb lesz és nem ilyen gyerek gondolkodású akkor szívesen újra szóba állok vele de gondolkozzon el azon hogy mit csinált és hogy mekkora súlya van annak amit tett. Próbálta még beadni hogy ő az ártatlan de kidobtam őt. Fáj még most is amit tett és fájni is fog. Biztos hogy velem van a hiba mert ő volt a 2. Komoly kapcsolatom aki megcsalt engem de az előtte lévők is megcsaltak.

Egyszerűen eljutottam arra a szintre hogy nemtudok bízni a lányokban. Azt látom hogy kétszinűek. Nyílván tisztelet a kivételnek. De egyszerűen miért? Miért van az hogy mindent megadok neki és megcsal? Nem értem egyszerűen..

2024. jan. 2. 00:03
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
25%

Mennyi siránkozó pali van itt.......

Szerintetek amúgy ez célravezető, vagy bejön bárkinek is???

2024. jan. 2. 00:07
 2/12 anonim ***** válasza:
56%

Te semmi rosszat nem tettél a leírás alapján, nem benned van a hiba. Az hogy minden nő megcsal, nem miattad van, hanem mert alapból ilyenek a mai nők. Mindig a pénzesebb meg jóképűbb palik után mennek. És ha ez zavar, akkor még te vagy a szemét. Üdv a 21. században, az Insta, Tiktok meg a többi ótvar által rommá korcsosított, anyagiasított, felszínesített világban. Szex, pénz, buli, ennyi a fontos, a belső értékek, az ember az meg le van fosva magasról.

Próbáld meg túltenni magad rajta, nézd a jó oldalát, megszabadultál egy hazudozó, megcsaló valakitől. A nők sajnos nem olyanok mint aminek látszanak. A maiak már nem.

2024. jan. 2. 00:09
 3/12 anonim ***** válasza:
74%

1-es te debil vagy? Vagy csak egyszerűen pszichopata? Nehogy egyszer úgy alakuljon hogy megcsalnak és balhéznak veled majd kivágnak, aztán még jöjjön valami nagyeszű és oltogasson hogy a te bajod az semmi, mert csak hisztizel. Bár jobban belegondolva te pontosan ezt érdemelnéd.

Ha meg szerinted rendben van amit pl ezek a nők műveltek, szintén csak azt tudom mondani hatalmas a baj a fejedben. Kb a magadfélékről szól ez a kérdés.

2024. jan. 2. 00:15
 4/12 anonim ***** válasza:
80%
az egyes csak a 'siránkozó palik' véleményét támasztja alá...
2024. jan. 2. 00:17
 5/12 anonim ***** válasza:
68%

Na, most azért álljon már meg a menet! “… mert alapból ilyenek a mai nők”, gyönyörű általánosítás volt, én például ezt kikérem magamnak. Attól, hogy a kérdező vagy bárki a világon belefutott már idiótákba, attól még nem lehet egy teljes nemet beskatulyázni.

Én soha nem értettem, hogy az online világban a palik azon “sírnak”, hogy nekik a normális, kedves stb lányok kellenek, de offline meg mindegyik a kirakat nőket nézi meg.. Ugye, ez is milyen csúnya általánosítás?!

2024. jan. 2. 00:19
 6/12 anonim ***** válasza:
76%

Sajnálom hogy ez történt veled, ha ez megnyugtat én meg rendes srácot nem találok. :')

Szerintem ha bánt hogy nincs egyetemi végzetséged, meg amúgy is érdekelne (abból indulok ki hogy "csak technikusim van"), akkor iratkozz be egy ahhoz közeli szakra. Ott fogsz találni rengeteg korodbelit :)

2024. jan. 2. 00:20
 7/12 A kérdező kommentje:

Dehogy bánt azóta van már 3 másik végzettségem is. Csak úgy írtam hogy nem tartom magam épp egy buta embernek.

Köszönöm a sok kedves hozzászólást akinek tudtam adtam a zöldet. Sajnálom azokat akik így betámadtak engem bár gondoltam hogy lesznek ilyenek is akik inkább az ő pártját fogják majd.

5-ös. Soha senkire csak rá sem néztem még mellette voltam mert egyszerűen nem érdekelt más lány. Nekem ő volt az aki mindenkinél gyönyörűbb volt és aranyosabb is. Szerettem őt de ezek te soha se szerettél még igazán. Írtam is hogy tisztelet a kivételnek de te mégis magadra vetted.

Hát tény és való szebb és izmosabb az a srác akivel elhagyott de pénzesebbnek nem mondanám pénzesebbnek. Nem mintha felvágni akarnék de van saját házam (hitel nélkül),autóm és nem kell aggódnom soha se hogy miből lesz holnap. Jól fizető állasom van itthon magas pozícióban dolgozok így a nettó bérem havonta 700-800 ezer forint körül van. Nyílván van aki sokkal többet keres és van aki kevesebbet és semmivel sem tartom magam többre egyiktől se.

2024. jan. 2. 01:25
 8/12 anonim ***** válasza:
22%
Wow, 25 évesen saját ház. Beírtad sokszor a motherlode-ot?
2024. jan. 2. 05:02
 9/12 A kérdező kommentje:

18 éves koromtól dolgozok. A szüleimtől soha se kértem én is kaptam semmilyen anyagi támogatást sőt mi több en segítettem nekik😊.

Ne egy palotára gondolj a város közepében. Faluban tudtam venni egy paraszt házat 2.5 millióért. Igaz azóta ráköltöttem pár milliót de teljesen rendben van mostmár.

De imadóm amúgy ezt a tipikus magyat mentalitást ha valaki összeszedi magát akkor már egyből anyuci meg apuci pénzelte őt xdd.

2024. jan. 2. 09:56
 10/12 anonim ***** válasza:
23%

Csak átfutottam, de én is azt tudom írni, amit az egyik válaszoló: nem benned van hiba. Viszont a probléma borzasztóan összetett.

Kezdjük azzal, hogy igen..sztem borzasztóan ritka az értelmes, NŐIES nő. Nem akarok bunkó lennei, de az 1-es válaszoló szépen be is mutatja ezt:

mondjuk például az átlag 20-as 30-as átlag diplomás irodista nő arrogáns, átlagos képességű, nem nagyon ért semmihez (max. jobb esetben makog vmit borzasztó kiejtéssel angolul és van egy büfédiplomája), és csak elvárásai vannak. ez ilyenek nem nagyon alkalmasak komoly kapcsolatra, és nem is kell nekik „átlagos értelmes” férfi, általában összeszednek vmi magas kirakatpasyt vagy összefekszenek vmi tahóval.

Aztán..ha te mélyérzésű becsületes férfi vagy, nagy eséllyel a nők többsége a barátzónába fog rakni. Dacára annak amit nő állítanak, utálják az érzelmes egyenes férfiakat. Max. tahóknál akarják elérni, hogy CSAK VELÜK kedves legyen, de ennyi.

Szóval ha te becsületesen dolgozol, értelmes vagy, de nem mutatsz semmi extrát, „vagányat”, lehet, hogy a barátnőd egy idő után unalmasnak fog találni, és összefekszik egy izgalmas (=rosszfiú) férfival.

A nők többsége ugyanúgy átlagos, mint a férfiak többsége, viszont a nők szinte mind különlegesnek érzi magukat, ami nem kis részben köszönhető a rengeteg nyáladzó férfinak és annak, hogy egy pózolós kép elég 200 lájkhoz. Tehát az átlagos (fiatal) nők megtehetik, hogy különleges férfiakkal állnak csak össze – legalábbis egy bizonyos korig.

Egyébként bár engem nem érint, át tudom érezni a problémádat.

Öcsém programozó, nagyon értelmes srác, és még elég izmos és határozott is. Nagyon nehezen talál normális lányt.

Volt egy nagyon hosszú kapcsolata, ami még a exbarátnője anyja szerint is a lány miatt ért véget.

Tavaly hazahozott egy 28 éves lányt bemutatni a családnak.. hát :D a csaj annyira tipikus volt, hogy hitetetlen..

Szépnek szép volt (bár többnek nézett ki a koránál), de nem volt vmi intelligens, de legalább beképzelt volt. Hozzászólni nagyjából semmihez nem tudott, a munkája meg az volt, hogy vezetett és papírokat íratott alá :D

2024. jan. 2. 11:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!