Miért ilyen nehéz manapság normális párt találni?
Sajnos ugyan ilyen a te nemed is.
Mindkét nemnél probléma hogy az átlagos embereket nem veszik észre,minden embernek csak az átlagon felüli felel meg,még ha nem is akarja be ismerni saját magának az ember sajnos akkor is igaz.
Én szívesen megsimerlek,de tudom hogy nem lennék olyan amilyenről te álmodsz.
Azert mert a 21. szazadban a legfontosabb dolgok a penz, a szabadsag, az utazgatas, a business, az insta/facebook/snapchat/tiktok, a kondi, a buli, es az hogy egyedulallo vagy es ebben is szabad vagy es jobbra balra mesz kefelni.
Kevesen akarnak mar elkotelezodni, ez mar nem meno.
Egyre kevesebben akarnak gyereket, mert anyanak lenni unalmas es idegesito sok szerint, az apak meg szarnak az egeszbe.
Mindenki ha lehet 30 - 40 eves koraig bulizgatna, aztan jon a fordulat es valakit akarnak maguk melle, hogy simogassa a lelkuket, mert nem akarnak egyedul maradni, de megint ne legyen semmi komoly csak valakivel el lenni.
Mindenki randizgatni akar, bulikba elhivni a masikat, egy jot kefelni parszor mig meg nem unjak a masikat, aztan keresnek valaki mast.
Aztan menni Fulop szigetekre, Hawaii, Amerika, Mexiko, meg az ilyenek, ott megkefelni a helybelieket rendesen megint, a nok meg mennek Afrikai orszagokba ahol vannak fekete "harcosok" akik ugy megugraltatva kefelik a feher noket mint a majmok - ezert is megy sok feher no oda. Nezzetek utana rengeteg ilyen orszag van.
Ennyi.
Mindenki szabad akar lenni, szabadon csinalni mindent. Es ez a divat.
Köszönöm az értelmes válaszokat.
2#azert mert téged zavar ezt ide kellett írni? LAPOZZ!!! SZERINTEM SENKI NEM TARTOTT PISZTOLYT A FEJEDHEZ, HOGY A NEM TETSZESEDET IDE KOHOGD. SENKI NEM VOLT RÁD KIVANCSI
Szia!
Én szívesen ismerkednék,ha gondolod nyugodtan írj,akár facen is beszélhetünk ha megmered adni. 🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!