Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért ilyen nehéz manapság...

Miért ilyen nehéz manapság normális párt találni?

Figyelt kérdés
Nem vagyok csúnya ezzel én is tisztában vagyok, és a visza jelzések alapján is. Nem, nincs fel töltve a szám se nem vagyok agyon szolizva, jó alakom is vn(15evig versenyeztem ebből adodoan) és még van az eszem is. De manapság mefnyitom az instat, én roszul érzem magam az egésztől. A szilikonos, agyon szólított, kondizott csajokkal van tele és persze, hogy a mai férfiaknak csak ezek kellenek. Ha nem vagy ilyen még a rostaig se jutsz, észre sem vesznek, magyarán egy senki vagy! Csak az a fontos instan, fb-on jól nézetek ki egymás mellett, külvilág felé mjtogassanak mindent és kész. Mikor lett ez ennyire torz? A másik mikor szó nélkül vagy el tűnik az egyik, vagy pedig nem ugráló körbe a ferfit, nem írogat sz neki non stop akkor ő már éjt téged(sajat példa). 29 vagyok, lassan 3 éve nem találom a párom. A nor nem volt ennyire melós az egész, most slcsak a jatszmazasok, taktikazasok.
2021. jún. 13. 15:11
1 2
 1/19 Girlll3 ***** válasza:
100%
Nem vagy ezzel egyedül. Tetejébe társkeresőkön is szedett-vetett a bagázs. Vannak hazugok, vannak függők, tudnék mesélni.
2021. jún. 13. 15:20
 2/19 anonim ***** válasza:
50%
...Mikor hagyjátok abba ezt a pick-me bitchkedést...?
 3/19 anonim ***** válasza:
89%
Lehet rossz körökben keresgélsz párt magadnak. :)
 4/19 anonim ***** válasza:
81%
Ha ismerkedés közben is ennyire összeszedetlen vagy, akkor az egy eléggé nehezítő körülmény. Főleg akkor, ha nem az alsó polcról szeretnél válogatni, akiknek minden mindegy. Egyébként én 26/F vagyok, évek óta nincs senkim, de nem is különösebben zavar. Igyekszem ismerkedni, ha van rá lehetőség, szívesen elmegyek egy kávéra, teára, egyébre. Aztán vagy lesz belőle valami vagy nem.
2021. jún. 13. 15:21
 5/19 anonim ***** válasza:
29%

Sajnos ugyan ilyen a te nemed is.

Mindkét nemnél probléma hogy az átlagos embereket nem veszik észre,minden embernek csak az átlagon felüli felel meg,még ha nem is akarja be ismerni saját magának az ember sajnos akkor is igaz.

Én szívesen megsimerlek,de tudom hogy nem lennék olyan amilyenről te álmodsz.

2021. jún. 13. 15:22
 6/19 anonim ***** válasza:
79%

Azert mert a 21. szazadban a legfontosabb dolgok a penz, a szabadsag, az utazgatas, a business, az insta/facebook/snapchat/tiktok, a kondi, a buli, es az hogy egyedulallo vagy es ebben is szabad vagy es jobbra balra mesz kefelni.

Kevesen akarnak mar elkotelezodni, ez mar nem meno.

Egyre kevesebben akarnak gyereket, mert anyanak lenni unalmas es idegesito sok szerint, az apak meg szarnak az egeszbe.

Mindenki ha lehet 30 - 40 eves koraig bulizgatna, aztan jon a fordulat es valakit akarnak maguk melle, hogy simogassa a lelkuket, mert nem akarnak egyedul maradni, de megint ne legyen semmi komoly csak valakivel el lenni.

Mindenki randizgatni akar, bulikba elhivni a masikat, egy jot kefelni parszor mig meg nem unjak a masikat, aztan keresnek valaki mast.

Aztan menni Fulop szigetekre, Hawaii, Amerika, Mexiko, meg az ilyenek, ott megkefelni a helybelieket rendesen megint, a nok meg mennek Afrikai orszagokba ahol vannak fekete "harcosok" akik ugy megugraltatva kefelik a feher noket mint a majmok - ezert is megy sok feher no oda. Nezzetek utana rengeteg ilyen orszag van.

Ennyi.

Mindenki szabad akar lenni, szabadon csinalni mindent. Es ez a divat.

2021. jún. 13. 15:26
 7/19 anonim ***** válasza:
86%
Ha beszélni is úgy beszélsz, mint írsz, akkor ne csodálkozz :D
2021. jún. 13. 15:40
 8/19 A kérdező kommentje:

Köszönöm az értelmes válaszokat.

2#azert mert téged zavar ezt ide kellett írni? LAPOZZ!!! SZERINTEM SENKI NEM TARTOTT PISZTOLYT A FEJEDHEZ, HOGY A NEM TETSZESEDET IDE KOHOGD. SENKI NEM VOLT RÁD KIVANCSI

2021. jún. 13. 15:40
 9/19 anonim ***** válasza:
82%

Szia!

Én szívesen ismerkednék,ha gondolod nyugodtan írj,akár facen is beszélhetünk ha megmered adni. 🙂

2021. jún. 13. 16:00
 10/19 Lazy Lover ***** válasza:
75%
6 pont le írta a lényeget
2021. jún. 13. 16:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!