Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért ilyen nehéz manapság...

Miért ilyen nehéz manapság normális párt találni?

Figyelt kérdés
Nem vagyok csúnya ezzel én is tisztában vagyok, és a visza jelzések alapján is. Nem, nincs fel töltve a szám se nem vagyok agyon szolizva, jó alakom is vn(15evig versenyeztem ebből adodoan) és még van az eszem is. De manapság mefnyitom az instat, én roszul érzem magam az egésztől. A szilikonos, agyon szólított, kondizott csajokkal van tele és persze, hogy a mai férfiaknak csak ezek kellenek. Ha nem vagy ilyen még a rostaig se jutsz, észre sem vesznek, magyarán egy senki vagy! Csak az a fontos instan, fb-on jól nézetek ki egymás mellett, külvilág felé mjtogassanak mindent és kész. Mikor lett ez ennyire torz? A másik mikor szó nélkül vagy el tűnik az egyik, vagy pedig nem ugráló körbe a ferfit, nem írogat sz neki non stop akkor ő már éjt téged(sajat példa). 29 vagyok, lassan 3 éve nem találom a párom. A nor nem volt ennyire melós az egész, most slcsak a jatszmazasok, taktikazasok.
2021. jún. 13. 15:11
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Igen, szerintem sem egyszerű, és ezért egyrészt az internet okolható, mivel ott az emberek próbálnak folyamatosan túlkompenzálni, és azt látod, hogy mindenki milyen tökéletes, illetve sokan elköteleződni sem akarnak.

Én is egyedül vagyok már hónapok óta, viszont az internetes húspiacnak a gondolata elég kiábrándító. Te hol próbálkozol ismerkedni?

26/F

2021. jún. 13. 16:58
 12/19 A kérdező kommentje:
11#en le szedtem mind két ismert appot... De több a negatív tapasztalat, mint a pozitív. Adtam egy lehetőséget ezeknek! :)
2021. jún. 13. 18:12
 13/19 anonim ***** válasza:
0%
#12 Nekem miért nem adsz esélyt itt vagy a facebookon? 🙂
2021. jún. 13. 18:34
 14/19 anonim ***** válasza:
28%
#11-es vagyok. Megkérdezhetem, hogy milyen élményeid voltak ezeken? :) Kíváncsi lennék a másik oldalról, hogy nők miket tapasztalnak, illetve hogy miket hibáznak a férfiak.
2021. jún. 13. 18:45
 15/19 anonim ***** válasza:
77%

Nyilván minden korban vannak emberek, akiknek nehéz volt/nehéz/nehéz lesz az ismerkedés, meg nyilván függ sokmindentől, de általánosságban én is ezt tapasztalom, mint te Kérdező (25/N).

Én sem vagyok csúnya, viszont nem úgy nézek ki, mint az átlag, és valahogy ilyen ártatlanság sugárzik belőlem. Tinderen 1 éve vagyok fent, egy randim sem volt. :) Általában a fiúk nem írnak vissza nekem. Élőben én vagyok, akihez nem nagyon mennek oda a fiúk, pedig szép vagyok, sőt, volt olyan pasitanárom!!! (IGEN, tanárom), aki azt hitte, hogy valami beképzelt lány vagyok, aztán mikor kiderült, hogy igenis készülök órákra meg olvasok, teljesen meg volt lepődve.

Nem tudom, mitől függ. A baráti körünkbe még a legszebb lányokhoz is oda mennek a palik, meg a csúnyábbakhoz is.

Én nekem az önképem annyira szétesett, hogy pszichológushoz is járok. Ő sem érti, mi a baj velem, lassan már fél éve fogad, és pasi.

Na de sok beszédnek....

Szóval én is azt tapasztalom, hogy nehéz. Nekem az online ismerkedés pl. tökre nem megy, szorongok meg idegennek és személytelennek érzem.

2021. jún. 13. 19:15
 16/19 anonim ***** válasza:
28%

Én 25/F vagyok, én ugyanezért hagytam a netes ismerkedést. Bárkinek írtam, sose írt vissza. Pedig nem várok egyéjszakás kalandot vagy bármi ilyet, csak egy szimpla mozi, vagy kávé vagy séta. Egy ideje már alig próbálkozom, a kedvem is elment az egésztől. Pedig még pár éve nagy elánnal vágtam bele, de aztán megtört a lelkesedés, élőben és neten is.

2021. jún. 13. 19:50
 17/19 anonim ***** válasza:
Rossz férfiakra figyelsz. Én férfi vagyok, nekem is nehezen megy. De nem azt nézem, hogy a nők többségének pénz meg státusz meg külső kell. Tudom, hogy aki csak erre hajt, és nem lát a felszín mögé, arra nincs is szükségem, nem az én célcsoportom. Amelyik férfinek a szilikon műcsöcs kell, annak szerinted mennyi az EQ-ja? Mennyire érti, hogy min alapul egy valós kapcsolat? Ezek a csöcs alapján értékelik a kapcsolatot, nem az érzelmek alapján.
2021. jún. 17. 10:23
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Kevés a normális ember.
2021. jún. 22. 12:26
 19/19 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm az értelmes válaszokat és segítségét!
2021. jún. 22. 13:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!