Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Lehetséges, hogy a nők jobban...

Lehetséges, hogy a nők jobban uralják az energiáikat és vágyaikat?

Figyelt kérdés
Nagyon zavar, hogy a nők stabilabbak nálunk és megőrülünk tőlük, miközben ők megőrzik nyugalmukat. Hogyan tanulhatnám meg tőlük ezt? Semmi bajom a nőkkel, de nem akarom, hogy valaki ismét visszaéljen azzal, hogy vannak vágyaim. Nem akarok bolondot csinálni magamból és szenvedni feleslegesen. Segítsetek!
2023. dec. 29. 17:20
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Stabilabbak a nők???Volt már neked csajod??Mindent mondsnék rájuk csak épp ezt nem.
2023. dec. 29. 19:26
 2/9 anonim ***** válasza:
Nem vagyunk stabilabbak, és nem gondolom azt sem hogy jobban uraljuk a vágyainkat. De értem mire gondolsz egyébként. Nem uraljuk jobban, csupán valamennyire máshogy működünk mint a férfiak. A tesztoszteron komoly dolog... Meg hát érdemes jól választani, megismerni, nem csak megnézni.
2023. dec. 29. 21:56
 3/9 anonim ***** válasza:
0%

a nők többet szenvednek, hiszen fizikailag gyengébbek és ugye a menstruáció is stb. sokak szerint lelkileg is gyengébbek. ha egy nő és egy férfi ugyanúgy eltörik a lábukat, akkor a férfiakat nem mindig műtik altatásban, míg a nőket minden esetben stb.

a nők érzelmileg is érzékenyebbek. igazságtalannak élik meg az életet. sokkal sírósabbak és több az érzelmi kitöréseik.

az érzelmi kitöréseikkel jobban szenvednek. plussz nem is nagyon élvezik a szeretkezést. tehát nincs túl sok jó és élvezet az életükben.

a férfiak mindig úgymond gyerekek is maradnak, hiszen boldogabbak, bolondosabbak, viccesebbek és játékosabbak. felnőttként is sokan játszanak valamivel. de persze érthető, hiszen nem gyengék, nem szenvednek sem fizikailag sem érzelmileg. az érzéseik sem befolyásolják őket. a vágy az élvezetből fakad, miszerint minden esetben élvezik a szexet.

fajfenntartó ösztön is társúl ehhez.

a nőkben az ösztön az utódokra öszpontosul, hogy az életre készítse fel gyermekeit.

a férfi a nőre koncentrál jobban, a nő a gyerekeire.

2023. dec. 30. 05:07
 4/9 anonim ***** válasza:
Ebben mi az ezotéria? Szerintem rossz helyen van a kérdés.
2023. dec. 30. 11:02
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
az igaz h semmi köze az ezotérianak ehhez. minden a hormonokon múlik.
2023. dec. 30. 11:21
 6/9 anonim ***** válasza:
Dehogy stabilabbak.Az a nő nem akart tőled semmit,ez a nagy titok.Amelyik meg akar tőled valamit,na majd attól fogsz igazán megőrülni...
2023. dec. 30. 14:15
 7/9 anonim ***** válasza:

A nők pont, hogy instabilabbak, ugyanis emocionális lények, és nem racionálisak.

Nem véletlenül alakult ám ki az a - bár pejoratív, de igaz - kifejezés, hogy hisztis "p*csák". Ez a "hisztizés" elsősorban a nőkre igaz. Persze attól még szeretem a nőket. A hisztiseket is. :DD

2024. jan. 1. 11:07
 8/9 A kérdező kommentje:
A kérdésem nem az érzelmek uralására vonatkozott, nem is arra, hogy mennyire kiszámíthatóak. És igen, egy nő is hisztis lehet, ha nem kap szexet. De nem a nők akarják felszedni a férfiakat. Ha a férfi abbahagyja az ismerkedést, vagy nem akar már semmit, a nő csak vállat von. Nem érdekes. Nem fűtik őt a vágyak. Majd egyszer, ha már komoly érzelmek kötik valakihez, akkor talán türelmetlenebb lesz. De még akkor is jobban viseli, ha nem kap orgazmust. Szóval sokkal kevésbé vannak kiéhezve a férfiakra, mint a férfiak a nőkre. Erre gondoltam.
2024. jan. 1. 11:15
 9/9 anonim ***** válasza:

8

Én is erre gondoltam, és meg is adtam rá a választ, csak még nem vetted észre. :)

2024. jan. 1. 11:21

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!