Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Manapság valaki miért lesz...

Manapság valaki miért lesz rasszista?

Figyelt kérdés
Énis közöttük vagyok.
2023. dec. 28. 21:32
 1/10 anonim ***** válasza:
68%
Ez mitől vallás kategória?
2023. dec. 28. 21:51
 2/10 anonim ***** válasza:
Sok oka lehet.
2023. dec. 28. 23:06
 3/10 anonim válasza:
35%

Mert belenevelik a "nemzeti öntudatot", mint ha egy ember magasabb rendű lenne más embernél.

Ez megfigyelhető sok országban.

Isten pedig nem nacionalista, embereket teremtett, nem nemzeteket.

2023. dec. 28. 23:33
 4/10 anonim ***** válasza:
Ha te is az vagy, akkor nyilván van rá válaszod :)
2023. dec. 29. 06:55
 5/10 anonim ***** válasza:
A tapasztalat miatt.
2023. dec. 29. 14:24
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha valaki egy olyan helyen nő fel, ahol a cigányok vannak többségben, és mellette meg is keserítik az életét, akkor az illető szinte biztos, hogy rasszista lesz.
2023. dec. 29. 18:49
 7/10 anonim ***** válasza:
6osnál pont. Ő írta meg a tutit.
2023. dec. 30. 17:08
 8/10 anonim ***** válasza:
39%

3

Már megbocsáss, de nem a haza neveli beléd, hanem éppen, hogy azok, akik elkövetnek ellened valamit, ami miatt így gondolkodsz.

Arról nem is beszélve, hogy a magyarok nem rasszisták, mert akkor gyűlölnék az összes feketét, ázsiait, latin amerikait, indiánt stb. de itt nem erről van szó, a normális magyar a cigányokat gyűlöli, de őket sem ok nélkül, hanem mert ugye a rossz tapasztalat az rossz tapasztalat.

A rasszizmus előítélet, a tapasztalat pedig utóítélet. Nem ugyanaz.

Az nem rasszizmus, hogy én gyűlölöm a cigányokat, mert például nem egyszer kiraboltak már, plusz a nyugdíjasokat is, és még sorolhatnám milyen életet él a legtöbbjük. A kivételeket most hagyjuk, mert a cigányok között kevés becsületes és tisztességes ember van. Ez az igazság. Ha tetszik, ha nem.

A cigányok hiába kiáltanak rasszistát, mert nem ismerik a szó jelentését, ergo azt hiszik, hogy ha őket utálja egy magyar például, akkor az rasszista. Nem, nem rasszista, csak volt már (nem egyszer) tapasztalata cigányokkal, és az nem pozitív tapasztalat volt.

2024. jan. 1. 11:20
 9/10 anonim ***** válasza:
6 én nem olyan helyen nőttem fel mégis nagyon az vagyok :D
2024. jan. 3. 18:08
 10/10 anonim ***** válasza:
0%

9

Nem biztos, hogy az vagy. Lehet, hogy csak a cigányokat utálod.

Az nem rasszizmus, hanem tapasztalat alapján eldöntött hozzáállás a romungrókhoz.

2024. jan. 3. 18:28

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!