30-35 évesen már senkinek nincsenek új barátai?
Figyelt kérdés
2023. dec. 27. 21:55
11/36 anonim válasza:
Aki zárkózott, fiatalon sem lesz neki. Haverkodós típusnak 70 évesen is lesznek újabb barátságok. Nem korfüggő.
12/36 anonim válasza:
Itt is sok magányos van. Lásd válaszolók=mindegyik magáról beszél csak. Ez megy naponta itt. Én-Én-Én
Ezért nem írok ki kérdést soha.
13/36 anonim válasza:
12 es kedves. A kérdések általában arról szólnak, hogy mi a te válaszod, teoriad, véleményed??
Azért beszél mindenki magárol. Mégse beszélhetek másról, vagy nem írhatom le más gondolatait.
Nem is értem ezt a butaságot, amit ide írtál.
14/36 anonim válasza:
Nekem igazából nincs is rá szükségem.Minek??Tök jól elvagyok.Igazából tehernek érezném.
15/36 anonim válasza:
Na akkor mesélgessetek magatokról. Nekem vannak barátaim. Nem anonim betű
17/36 anonim válasza:
Ki nem szarja le hogy kiírsz-e kérdést😂😂😂
18/36 anonim válasza:
Nekem sok barátom van, szociális életemben sok embert ismerek meg. Meg is halnék ha egyedül kellene élnem magányosan otthon ücsörögve. Szép estét Nektek.:))
47F
19/36 anonim válasza:
Nincsenek barátok, ez a gyk amúgy is a magamfajta magányos debileknek készült mint én+mi.
20/36 anonim válasza:
Van csajom,van egy fasza hugom,egy tök jófej sógorom.Nekem elég...barát nincs.Igazából még haver se.De nem is kell.Nem vagyunk egyformák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!