Mennyi tüzijátékot vesztek szilveszterre?
#36 A buta emberek "vitakultúrájának" mintapéldáját hozod. Nagy arccal írsz hülyeségeket, majd amikor eléd tárják a tényeket, bagatellizálsz, személyeskedsz.
Mi lenne, ha kicsit tájékozódnál? Olvass utána hiteles forrásokból, milyen hatása van a tűzijátéknak a környezetre, némely emberre, állatokra, és mennyi balesetet okoz. Majd mérlegelj, melyik fontosabb: az, hogy neked személy szerint tetszik, vagy az, hogy annyival is csökkentsd a káros hatásait, hogy te nem csinálod. Aztán tégy belátásod szerint.
Na tegnap meg is vettem a tűzijátékokat, már alig várom, hogy fel is lehessen lőni, mi nagyon szeretjük.
Az állatok miatt nem izgatom magam, egyrészt amúgy se valók nagyvárosba a kutyák, másrészt meg amíg a kutyaszart kell kerülgetnem minden nap, addig egyáltalán nem hat meg a kutyások nyivákolása.
A minőség számít nem a mennyiség. Idén én házi készítésű termékeket raktam össze ami nagyon bejött. Tavaly voltak gyári 50 és 100 grammos petárdák is. Delova Rana 75mm, BigBoly profi, Retorno 100, 100 milis vetőcsöves, F4 es Zink rakéták. Egy kisebb összeválogatott minőségi csomag ezerszer jobb mint kilószámra kínai élvezhetetlen szemetet venni.
Youtubon megszoktam nézni hogy mit tud amit veszek, hatóanyag mennyiség, nem azonnal veszem mega webshopokban hanem többször átnézem a kínálatot. Külföldről sokkal jobban megéri rendelni, semmivel sem komplikáltabb, lasabb vagy drágább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!