Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mennyi tüzijátékot vesztek...

Mennyi tüzijátékot vesztek szilveszterre?

Figyelt kérdés
Hány Ft értékben?

2023. dec. 27. 14:01
1 2 3 4 5 6 7
 41/70 anonim ***** válasza:
27%

#36 A buta emberek "vitakultúrájának" mintapéldáját hozod. Nagy arccal írsz hülyeségeket, majd amikor eléd tárják a tényeket, bagatellizálsz, személyeskedsz.

Mi lenne, ha kicsit tájékozódnál? Olvass utána hiteles forrásokból, milyen hatása van a tűzijátéknak a környezetre, némely emberre, állatokra, és mennyi balesetet okoz. Majd mérlegelj, melyik fontosabb: az, hogy neked személy szerint tetszik, vagy az, hogy annyival is csökkentsd a káros hatásait, hogy te nem csinálod. Aztán tégy belátásod szerint.

2023. dec. 29. 08:10
 42/70 anonim ***** válasza:
60%

Na tegnap meg is vettem a tűzijátékokat, már alig várom, hogy fel is lehessen lőni, mi nagyon szeretjük.

Az állatok miatt nem izgatom magam, egyrészt amúgy se valók nagyvárosba a kutyák, másrészt meg amíg a kutyaszart kell kerülgetnem minden nap, addig egyáltalán nem hat meg a kutyások nyivákolása.

2023. dec. 29. 08:55
 43/70 anonim ***** válasza:
38%

A minőség számít nem a mennyiség. Idén én házi készítésű termékeket raktam össze ami nagyon bejött. Tavaly voltak gyári 50 és 100 grammos petárdák is. Delova Rana 75mm, BigBoly profi, Retorno 100, 100 milis vetőcsöves, F4 es Zink rakéták. Egy kisebb összeválogatott minőségi csomag ezerszer jobb mint kilószámra kínai élvezhetetlen szemetet venni.

Youtubon megszoktam nézni hogy mit tud amit veszek, hatóanyag mennyiség, nem azonnal veszem mega webshopokban hanem többször átnézem a kínálatot. Külföldről sokkal jobban megéri rendelni, semmivel sem komplikáltabb, lasabb vagy drágább.

2023. dec. 29. 11:23
 44/70 anonim ***** válasza:
20%
pénzkidobás. kb egyszinten van mintha tízezreket húznál le poénból a wc-n. talán egy fokkal látványosabb a végkimenetele mint egy jó kiadós szarás nem vitatom, de ennyibe ki is merül. a másik meg a kutyák, ami szegről végről ha nem is fizikálisan de állatkínzás. hát még a gazdáknak... nem támogatnám.
2023. dec. 29. 14:08
 45/70 A kérdező kommentje:
fuu nagyon jókat szereztetek be. Én két telepet
2023. dec. 29. 14:51
 46/70 anonim ***** válasza:
19%
Semennyit. Nem költök ilyen hülyeségekre.
2023. dec. 30. 01:27
 47/70 anonim ***** válasza:
70%
1000€-nál húztam meg a határt
2023. dec. 30. 06:13
 48/70 anonim ***** válasza:
58%
Barátom 100kért rendelt vegyesen minden félét. (Petárdát nem)
2023. dec. 30. 15:57
 49/70 he84 ***** válasza:
0%
Akkor is eltúlzod 40-es válaszoló, nem vágytam puszipajtási viszonyra, de erre a haragos, bunkó, nemtörődöm stílusra se. Nem én vagyok a lenéző, hanem őszinte és komoly. Még akkor is eltúlzod, ha vannak állataid, akiket ilyenkor elzársz és/vagy "bedugod a fülüket", eserleg nyugtatózod őket. Ez nem igazi megoldás, marhára "szép megoldás", hogy emiatt akár te, akár mások gyógyszerrel mérgezik az állataikat, csak hogy több egosta önző barom a környéken durrogtasson,... Ez igenis szánalmas és önző hozzáállás. Ettől még ez állatkínzás bizonyos mértékben, főleg ha még te is durrogtatsz ott a közelben. A busz és egyéb járművek rossz példa, egyáltalán nem ugyamaz, mert azok sok embernek fontos közelkedési eszkötök és nem mindenki használ saját kocsit. És csak mert buszra, vagy másra felszállsz utazni, azzal nem vagy bűnös, viszont a tűzijátékozással igen, mert azt tudod nem tenni, de a közelkedést nem tudod nem tenni, azt olykor muszáj. Ne várj befogadást, mert amit te és sokan művelnek sajnos ez ügyben (is), az igenis helytelen, önző hozzáállás. Nem a rosszat kell befogadni és láthatóan a madarak viselkedése, rossz irányba haladása se érdekel, amiről valaki itt beszélt, így pláne állatkínzó vagy sajnos. Ennyi!
2023. dec. 30. 17:35
 50/70 everlight ***** válasza:
69%
Idén 30 ezerért vettem.
2023. dec. 30. 19:02
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!