Mennyi tüzijátékot vesztek szilveszterre?
29:madarak, rágcsálók,őzek
Valóban, megijednek a madarak,de ezt leszámítva nincs hatással rájuk.
Rágcsálók, telibe nem érdekli őket a föld alatt alszanak téli időszakban.
Őzek, a falu széléről talán az első szántásból ha egy 200 métert beljebb megy.
Nem egy olyan cucc ami kilómétereken át hallatszódik.
A sok felelőtlen ember pedig elérte, hogy be legyen tiltva a vetős, és a petárda.
Nyilván, az ő kezükbe élet meg a veszély bármiféle pirotechnikai eszköz, de ez azt is jelenti, hogy van normális felhasználása is.
Tessék, olvasd el, milyen hatással lehet a tűzijáték a madarakra: [link]
Rágcsálók: nagyon sok ébren van enyhe teleken, mókusokat pl. rendszeresen lehet látni télen is.
#30 ha már Németországgal példálózol, olvasd el azt a ma megjelent cikket: [link]
Legalább tájékozódj, mielőtt hülyeségeket írsz.
"hozzálehet szoktatni s kib@szott állatodat" - hozzászoktathatod, hogy elviselje, de ettől még nem fogja élvezni, ahogy te, hanem ezzel együtt is stresszeli.
Nincs affinitása az embernek erre
Kereshetnék cikket, az állatürülék, stb káros hatásiról de minek.
Ezek még mindig nem nagyon komolyan befolyásoló tényezők.
31: milyen készleted van eddig?
Én vettem sok kisebb cuccot, sikolyt, baromi sok telepet ekopiroról pyropandából, meg eszméletlen sok raksit
38,39: pedig sok videó is fent van róla a neten.
Márpedig aki engem állatkínzónak, önzőnem nevez, az ne várja, hogy majd puszi pajtások leszünk, nyilván nem alaptalanul.
Nekem is van egy kutyám meg egy macskám és van 2 hörcsögünk is.
A kutyàt kiskora óta neveljük, szoktatjuk ehhez.
Ha más nem, és kötöd a lovat akkor vegyél neki természetes nyugatatód, vagy zajszűrőt a fejére azt csá.
Te meg gondolom nem fogsz agyvérzést kapni abban a minutumban.
Btw ha azzal jössz, hogy környezetszennyező akkor gondolj erre akkor is amikor buszra szállsz, kocsiba ülsz stb ezek mind sokkal inkább szennyezőek, sőt mérgezőek, és hatalmas mértékben pusztítják a világot.
Nagyon sok más dolog miatt lehetne tüntetni, az utolsót hagynám a tűzijátéknak köszönöm szépen.
Amúgy ne általánosítgass, meg a stílusod is lenéző, tényeket nem befogadó.
Én felfogom amit te írsz, de te meg sem próbálnád amit én írok.
De mondom, ez volt az utolsó válaszom, ha ezt akarod folytatni akkor ne a kérdést bombázzuk ezekkel a teljesen felesleges, minden évben ismétlődő kicseszett unalmas, sablonos szövegekkel.
Őszintén, ki nem unja még leírni ugyanazt milliószor.
Eléggé álszent érzés ilyen piti dolgoból ekkora ügyet rendezni amikor sok sokkal nagyobb és elhanyagoltabb dolog is van mint, hogy ezen menjen a problémázás.
Mindenki foglalkozzon magával, akkor nem cseszi fel a másikat, és a saját hibáit is meglátja legalább, így lehet építeni az életedet.
Amit itt csinálunk minden egyes évben, szerintem egy óvodás kisgyerek megunta volna, de komolyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!