Vesztek idén 2012-ben tüzijátékot. Ha igen milyet és mennyiért veszitek?
Figyelt kérdés
Én már nagyon várom holnap veszek sikolyt egy 60db-ot ami KB: olyan 600-700 forint telepeket nem hinném hogy veszek.Méhecske pillango romai gyertya flash ami recseg meg talán füstbomba.Otthon leszek ilyen kertes hàzba lakunk egy zsák utcában ugyhogy nyugottan lehet tüzijàtékozni.2012. dec. 28. 16:20
1/5 anonim válasza:
ma beruháztam 3 telepre + 4db 25ös katyusára 7200ft eddig :D
2/5 anonim válasza:
ja még am veszek római gyertyákat + Vulkán + én is veszek még recsegőket + rakétákat :D
3/5 A kérdező kommentje:
Kössz a rendes választ eddig nekem 0 forint holnap max olyan 3000-4000 forint multkor ennyiböl vettem 1db 12db-os romai gyertyát füstbombát sikolyt recsegöt és egész éjjel kinnt voltam csak inni mentem be. Multkor ingyen kaptunk pirotechnikusoktol 96mm-eres bombát 20 darabot hát 6 utcával lejebb beszolt az autoriaszto és állitolag a szomszédoknak amikor bementek leesett a kêp a falrol. Mi mindig kinnt vagyunk éjjel a szomszédokkal rendes emberek.De a nagy bombát nem mondom meg kitöl kaptam csak kérésemre csinálta egy nagyon jo barátom. :D hát köbö olyan hangja volt mintha felszakadt volna az ég. Ahogy eldurrantottuk az utolsot mentünk be és még terjedt a viszhang olyan hangja volt. Alig várom már
2012. dec. 28. 17:17
4/5 A kérdező kommentje:
De lehet nem 96mm eres volt nem tudom majd megkérdezem
Viszont egyvalamit tudok már egy hét ota minden nap petárdáznak nagyábol egész éjjel.:D
2012. dec. 28. 17:21
5/5 anonim válasza:
-3 csomag mini bommb-ot (3x4=12)
-1 csomag blitz (12db)
-1 csomag tornado (3db)
-2 db katyusa 25
-egy csomag romai gyertya 10 lövéses (12db)
- 1 csomag méhecske (6db)
- 1 csomag sikoly (12db)
-1 csomag fuji (szikraszökőkút ) 5 db
Én idén csak ennyit egy kis csomagot állítottam össze magamnak :) 4000ft értékbe
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!