Mennyi tüzijátékot vesztek szilveszterre?
Először is eldugom a kutyát meg a macskákat aztán dobálózunk kicsit a kertben. Max 10 ezerért és a legnagyobb kaliber max ez a földbe ledugós. Ez is a gyerekek miatt van.
Azóta nem veszünk 40-50 ezres telepeket, mióta nem falun lakunk, hanem a város közepén, plusz mióta egy 50 lövéses telep konkrétan felrobbant, feldőlt és a fele az autóink alatt robbant fel, a másik mellettünk pár méterre, miután a hasunkra vágódva épp nem fejen talált minket.
Maradandó élmény volt és baromi nagy szerencse hogy senkinek nem esett baja.
Azóta hülyegyerekek drága szórakozásának tartom.
"Én idén 150k ért vettem"
Mindegy milyen gazdag vagy, 150 ezeret költeni egy 10 perces füstfelhőre, ami roha*t környezetszennyező is proliság. :)
14:pl terekre, akárhova meg tudod oldani, gondoljuk már nem vagy kisgyerek.
Találd fel magad, tudom nehéz használni a fejed néha értelmes dolgokra is.
Amúgy azt mondtad, hogy telep, mostmeg rakétát mondasz. Meg amúgy nagyon kicsi az esély hogy megtörténjen, mint az autóbaleset, pedig abból napi több száz történik, mégsincs betiltva.
Komolyan, vicc kategóriák vagytok.
Ja és minimum 50 milisnek kell lennie ahhoz, hogy 50-60 méterre felmenjen, különben még a 30milis is csak 20-35 méterig megy fel. Ha olyat lősz, tudod, hogy ha baj van akkor a kockázata is nagyobb.
Felnőttként kéne kezelni a dolgokat.
Ja és ha egy 50 milis töltet a kocsid alatt robban akkor annak az alváznak annyi.
Több szempontból is darabora szedtem a csodálatos történetedet.
Szégyelld magad, hogy tudatlanul itt osztod az észt.
Az ilyen buta emberek miatt mint te, tiltják be a petárdát vetőst stb.
Lusta vagy kimenni egy térre, nincs kocsid ugyebár 😃
Biztos nem tudtál volna kimenni bárhova. Vicc vagy
15: nem 10 perc, megvannak a beszerzési forrásaim, és 10x annyit veszek mint amennyit te tudnál belőle :D
Mellesleg, rohad környezetszennyező?
Mióta?
Már régóta vegytisztább anyagok vannak benne, nehézfémek nélkül.
Hülye átgondolatlan városi "mondás"
Barátom, te kérem lószrt nem tudsz a tűzijátékról, de van eszed osztani.Gondolom vastag a bőr a képeden 🤓
Puszillak, búék
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!