Ma le büdös k*rvázta az egyik vásárló a pénztárost a benzinkúton, mindezt ordibálva tette, engem pedig azóta idegesít a dolog pedig nem tudom az előzményeket. Miért idegesít ez?
Na, le lettünk pontozva... :D
Örüljetek neki, ha titeket még sosem vert át eladó, kasszás... Bár valószínűbb, hogy csak nem vettétek észre. :D
11-es, nem vert át és nem is fog!
Látom, ahogyan lehúzza a vonalkódot, nem is árakat üt be, tehát ott csalás (legalábbis a pénztáros részéről) kizárt. Utána pedig bankkártyával fizetek, nincs pénzvisszaadás. Aki 2023-ban még készpénzt számolgat a pénztárnál, az meg is érdemli, hogy jól átb...ák!
Nem mindennapos esemény.
"Másokban riadalmat, megbotránkoztatást okoz." Szokták a pl. hírekben mondani.
Láttam hasonló jelenetet az egyik nagy élelmiszerüzletben. A vásárló fizet a kasszánál. A pénztáros visszaadja a vásárlónak a visszájárót. A vásárló egyből k*-za a penztárost. Biztiőr egyből ott termett, a hőbölgő elé áll majd kéri azonnal fejezze be! Csak ágaskodik tovább. A biztiőr hívja a rendőröket. 3 perc alatt kint voltak a rendőrök! Hőbölgőt megfogták, megbilincselték és betették a rendőrautóba. Közben jött az üzletvezető, egyből kassza zárás.
Azért ment a balhé mert a vásárló azt hitte 20.000-et adott a pénztárosnak. Valójában 5.000-et adott.
Vélhetően azért idegesít, mert a benzinkút által nyújtott szolgáltatásokat nem rendeltetésszerűen használta valaki, ráadásul arra sem vette a fáradtságot, hogy diszkréten "k@rv@zzon"!
Speciel, tankolni, benzinkút által forgalmazott cikkeket, élelmiszert vásárolni szoktam egy benzinkúton, - nem is szoktam keresni, ill. igénybe venni szexuális tartalmat hordozó tevékenységet, szolgáltatást.
Nyilván nem volt tisztában a nővel sikoltozó egyed azzal, hogy pontosan hol, ill. milyen dimenzióban van!
14# Ide vezet, ha analfabétákra bíznak készpénzt!
Azt sem tudják, milyen összegű bankjeggyel fizetnek... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!