Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Az exemnek x év idő után pont...

Az exemnek x év idő után pont ma jutott eszébe, hogy töröljön a közösségiről.Nyílván ez szimbolikus.. Ennyire utál?

Figyelt kérdés
Egyébként van vagy 2000 ismerőse,, nem hiszem, hogy zavartam volna, sose írtam rá, nem zaklattam.. Csak hát fura, hogy én voltam eszébe ilyen törlés téren.. De legalább nem tiltott! 😃

2023. dec. 25. 21:39
1 2 3 4 5 6
 51/58 A kérdező kommentje:
3 hónapja az elég rég volt.. Egy évszak.
2023. dec. 26. 20:58
 52/58 anonim ***** válasza:
75%

Nem kell ilyen egyszerű dologba bele gondolni mást, többet, és azt, hogy leseljednék az ex, exek után.

Akkor csak lesekedsz, nem? 4 evszak van egy evben. Pont annyi, ahany eve nem vagytok egyutt.

Te komolyan nem erzed, h mekkora kreten dolog ezen kiakadni, mikor akkora paraszt vagy, h a fejed is elforditod az utcan, ha meglatod?

2023. dec. 26. 21:02
 53/58 anonim ***** válasza:
78%
Neked beteg az agyad. Kezeltesd ki magad.
2023. dec. 26. 22:27
 54/58 A kérdező kommentje:
Az,hogy nem köszönök neki,megérdemli.
2023. dec. 27. 02:42
 55/58 anonim ***** válasza:
17%

Akkor?😂

Mi az istókf@sza bajod van?

Te meg megérdemled, h kitörölt.

Lesegetheted továbbra is távolból👎😂😂😂

2023. dec. 27. 02:46
 56/58 anonim ***** válasza:
0%
Nekem az a meglátásom, hogy ismeretlenül rendkívül mérgező viselkedések gyűltek össze. Lehet igazság a szövegértelmezési problémával is, mert csórira k.b. mintha rá akarnátok beszélni a saját vélekedéseteket.
2023. dec. 27. 11:06
 57/58 anonim ***** válasza:
78%

Nem gondoltam, h a kérdezőn kívül van még más is ilyen elb@szott értékrenddel.

Lehet te is ilyen onerzetes, sunyi stalker vagy

2023. dec. 27. 11:20
 58/58 anonim ***** válasza:
100%

#56: Persze, velünk van a gond. Nem is azzal az emberrel, aki betegesen a facebookon él és számon tartja az ismerőseit, illetve kukkolja az exét 4 év után is. Egész karácsonykor azon kesergett, hogy valaki letörölte egy online oldalról. Jajj brühühü.

Ez teljesen normális, igazad van.

2023. dec. 27. 12:40
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!