Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Az exemnek x év idő után pont...

Az exemnek x év idő után pont ma jutott eszébe, hogy töröljön a közösségiről.Nyílván ez szimbolikus.. Ennyire utál?

Figyelt kérdés
Egyébként van vagy 2000 ismerőse,, nem hiszem, hogy zavartam volna, sose írtam rá, nem zaklattam.. Csak hát fura, hogy én voltam eszébe ilyen törlés téren.. De legalább nem tiltott! 😃

2023. dec. 25. 21:39
1 2 3 4 5 6
 41/58 anonim ***** válasza:
85%

Több lehetőség is van.

Pl összefutottatok, nem is köszöntél neki, mérges lett és törölt.

Lehet, hogy most volt ideje átnézni az ismerőseit és törölte azokat, akikkel nem tartja a kapcsolatot.

Lehet, hogy felhozta neki a Facebook a profilodat, nem kíváncsi rád és hogy ne legyen több ilyen, törölt.

Legkevésbé tartom valószínűnek, hogy évekig várt, aztán direkt most karácsonykor törölt, hogy kifejezze a gyűlöletét.

2023. dec. 26. 18:52
 42/58 A kérdező kommentje:

39-es

Sajnos szövegértelmezési gondjaid vannak.

2023. dec. 26. 18:56
 43/58 anonim ***** válasza:
83%

Sajnos, vagy nem, 39es nagyon is jol latja a dolgokat.

Ember! 4 eve nem vagytok egyutt, azt idejottel rinyalni, h kitorolt, mikozben nem is vagy kepes koszonni az utcan.

Beteg vagy, az allitolagos csajod biztos orulne, ha ezt latna.

Bar sztem azt csak kitalaltad, h kevesbe tunj szanalmasnak.

2023. dec. 26. 19:52
 44/58 A kérdező kommentje:

Még 1x!

Nem azon van a fő hangsúly, hogy az exem. Nem az a lényeg, nem ebből kell kiindulni, és nem is ezt kell figyelembe venni!

Engem az emberi mentalitás/psziché érdekel, hogy valaki miért töröl valakit akit ismer?

2023. dec. 26. 20:05
 45/58 anonim ***** válasza:
84%

Köszi 43-as, hogy egyetértesz. Én is veled teljes mértékben. De jó, hogy te normális felfogású vagy! Szerintem sincs párja jelenleg. A régit lesi 4 éve.

Nincsenek szövegértelmezési gondjaim, csak ismerem az olyan típust, amilyen te vagy kérdező.

Volt egy fiú főiskolán, aki napi szinten azt leste, hogy este meddig vagyok elérhető messengeren, majd másnap mindig megjegyezte, hogy látta fent voltam még sokáig, kérdezte kivel beszélgettem. Illetve ő is számon tartotta a facebook ismerőseim. Együtt sem voltam vele soha!!! Nekem ez nagyon beteg. Betelt a pohár, letöröltem a fenébe. Kinek van szüksége ilyen emberekre, akiknek annyi az életük, hogy másokat lesnek facebookon?

Úgyhogy gondolkodj el magadon és ne engem sértegess.

(39-es voltam)

2023. dec. 26. 20:11
 46/58 anonim ***** válasza:
83%

Engem az emberi mentalitás/psziché érdekel, hogy valaki miért töröl valakit akit ismer?

Talan mert meg koszonni sem tudsz? Az mogott milyen mentalitas van? Csak mezei prosztosag?

2023. dec. 26. 20:15
 47/58 anonim ***** válasza:
75%

Az exemnek x év idő után pont ma jutott eszébe, hogy töröljön a közösségiről.Nyílván ez szimbolikus.. Ennyire utál?

Egyebkent pedig mar a fo kerdes is csakis rola szol, nem az ismerosokrol, szoval ne vetitsel!

2023. dec. 26. 20:17
 48/58 A kérdező kommentje:

39-es

A látens zaklatás az teljesen más!

Én soha nem írtam rá. Ha pedig holnapra 299-re csökkenne az ismerősieim száma, rögtön tudnám, hogy ki törölt, tiltott, vagy függesztette fel a fiókját. Nem kell ilyen egyszerű dologba bele gondolni mást, többet, és azt, hogy leseljednék az ex, exek után.

Most fogom keírni szerintem tizedjére, hogy én inkább a törlés miért két nem értem. Már csak azért sem nem értem, hogy sokkal jekentéktelenebb, ismeretlenebb ismerősei vannak.

És ehhez sem kell kutakodni, mert ha akarom ha nem látom mindenkinek.

2023. dec. 26. 20:22
 49/58 anonim ***** válasza:
92%
Mondjuk kemény az is ha 300 ismerősödet tudod fejből és megsértődsz ha valakinek elege lesz belőled. :D Kicsit se vagy beteg. Tartalmas az életed. :D
2023. dec. 26. 20:28
 50/58 anonim ***** válasza:
83%

Nem kell ilyen egyszerű dologba bele gondolni mást, többet, és azt, hogy leseljednék az ex, exek után.

Te irtad, h maskor is raneztel mar...

3 honapja neztel ra legutobb.

Mit hazudozol mar ossze?

Kicsit tul nagy figyelmet szentelsz a kozossegi medianak, ha rendesen nyilvan tartod, h ki torolt, tiltott. De meg a felfuggesztett fiokokat is szamon tartod... azt nem vagy kettyos?!😂😂😂😂😂

2023. dec. 26. 20:46
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!