Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Az exemnek x év idő után pont...

Az exemnek x év idő után pont ma jutott eszébe, hogy töröljön a közösségiről.Nyílván ez szimbolikus.. Ennyire utál?

Figyelt kérdés
Egyébként van vagy 2000 ismerőse,, nem hiszem, hogy zavartam volna, sose írtam rá, nem zaklattam.. Csak hát fura, hogy én voltam eszébe ilyen törlés téren.. De legalább nem tiltott! 😃

2023. dec. 25. 21:39
1 2 3 4 5 6
 11/58 anonim ***** válasza:
84%

Ha nem vagytok együtt és nincs közötök egymáshoz, akkor miért zavar, hogy törölt az ismerősei közül?

Fura, hogy az emberek hogy rá vannak függve a facebookra. Törölt egy ember a virtuális térből. Húha.

2023. dec. 25. 22:41
 12/58 A kérdező kommentje:
Attól még barátok,régi ismerősök szerintem lehetünk Facebookon,7 évig voltunk együtt.. és 4 éve szakítottunk. A 4 év intervallum alatt néha dumáltunk meg lájkoltuk egymást.. ennyi erővel nem lenne értelme az ismerősi státuszainknak. A szomszéd Marcsi pl miért nem töröl?
2023. dec. 25. 22:50
 13/58 anonim ***** válasza:
77%

4 év után illene feldolgozni, hogy törölt.

Engem abszolút nem érdekelnek az exeim. Sőt nézegetni sem akarom, hogy mit csinálnak.

A jelenben kéne élned.

2023. dec. 25. 22:56
 14/58 anonim ***** válasza:
74%

Tobb oka is lehet, bar szemely szerint nem firtatnam, mert qrvara mind1.

1. Lehet te posztolgatsz olyan ostobasagokat, h igyekszik elhatarolodni toled.

2. Lehet, h uj pasi van, aki vmiert rad feltekeny.

3. Veletlen volt, nincs jelentosege.

De csak a Joisten a tudoja, meg az exed.

2023. dec. 25. 23:01
 15/58 anonim ***** válasza:
74%
Itt az ideje elengedni. Ha téged annyira nem érdekel, akkor nem kérdeztél volna rá itt. Lehet új palija van és megkérte, h offolja az exeket. Vagy ha nem új, lehet most látta meg, h ismerősök vagytok és megkérte, h offoljon.
2023. dec. 25. 23:06
 16/58 A kérdező kommentje:

Ez általában igaz az emberekre,,de nem nála.

Őt ilyenekre nem lehet megkérni. Anno az én kérésemre sem törölt senkit.

Mindig mindent csak önmaga döntéséből csinál.

Itt lakik tőlem 5 percre, egy 2000-es faluban.. nyílván tudnám azt ha lenne olyan valakije akit zavarnék.

2023. dec. 25. 23:10
 17/58 anonim ***** válasza:
100%
#16 jó azt látom, h te mindenáron más irányba akarod terelni a válaszolókat. Akkor biztos nagyon szerelmes még beléd és ezért most törölt, h ezzel jelezzen neked, h csak téged akar és rád gondol még karácsonykor is. Sztem jelöld be újra, ő majd visszaigazol és kezdjetek el dumálni, h kivel mizu. Néhány nap után újra összejössz vele, 1-2 év és mehet a házasság és gyerekek. Sok sikert és boldogságot!
2023. dec. 25. 23:19
 18/58 A kérdező kommentje:
Mondjuk az utóbbi időkben nem is köszöntem már neki.
2023. dec. 25. 23:25
 19/58 A kérdező kommentje:
Lényegében nem az a lényeg,hogy exem..hanem az,hogy szerintem nem voltunk rossz viszonyban,hogy delete legyen.
2023. dec. 25. 23:29
 20/58 anonim ***** válasza:
100%
Jó nagy gondjaid vannak az életben! Borzasztó tragédia ez. Nem csoda, hogy nincs kapcsolatod.
2023. dec. 25. 23:30
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!