Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Az exemnek x év idő után pont...

Az exemnek x év idő után pont ma jutott eszébe, hogy töröljön a közösségiről.Nyílván ez szimbolikus.. Ennyire utál?

Figyelt kérdés
Egyébként van vagy 2000 ismerőse,, nem hiszem, hogy zavartam volna, sose írtam rá, nem zaklattam.. Csak hát fura, hogy én voltam eszébe ilyen törlés téren.. De legalább nem tiltott! 😃

2023. dec. 25. 21:39
1 2 3 4 5 6
 31/58 anonim ***** válasza:
100%
Ennyire
2023. dec. 26. 11:47
 32/58 A kérdező kommentje:
30-as, mert nagyon kevés ismerősöm van,, észre veszem pár másodperc alatt, ha valaki hiányzik.
2023. dec. 26. 13:53
 33/58 anonim ***** válasza:
100%

Azt a bizonyos illető legbelül nagyon jól tudja.

Itt a valasz: mar nem akarja megjatszani magat.

De amugy meg mit valtoztat? Koszonni sem vagy kepes neki.

2023. dec. 26. 13:58
 34/58 anonim ***** válasza:
100%

Elég gáz, hogy te x év után is legalább hetente, de ünnepekkor biztosan nézed a profilját.

Sajnállak, amiért még mindig nem engedted el ennyi idő után is.

2023. dec. 26. 14:32
 35/58 anonim ***** válasza:
100%

Jézusom, kérdező, borzalmasan ijesző vagy. Követed őt, elvárod, hogy "jó viszonyt" tarton fenn veled. Minek? Mi közötök egymáshoz? Semmi, miért kellene haverkodnia?

Csak mert hétéven át együtt voltatok? És? Négyéve nem.

2023. dec. 26. 14:34
 36/58 A kérdező kommentje:

35-,ös

Oké..igazad van.. De miért pont a szeretet ünnepén törölt?

Én még az ellenségemet sem törölném azon az este.

Nem kell jóba lenni, haverkodni, de tisztelni kellene egymást a távolból.

Mellesleg több 1000 ismerősei között ő szúrt ki pont engem.

2023. dec. 26. 16:05
 37/58 anonim ***** válasza:
100%

Akkor ezek szerint minden nap ranezel...

Nem biztos, h jelentett ez neki barmit is. Onmagadat annyira fontosnak tartod, h jelzesertekukent kezeled a datumot.

Pedig sztem o pont leszarja.

2023. dec. 26. 16:09
 38/58 A kérdező kommentje:
Nem kell, hogy nézzem a profilját. Miért kéne tennem? Tudom alapból, hogy kb mennyi ismerőse van. Nem értem a válaszodat ebből a nézőpontból kifolyólag Utoljára kb 3 hónapja néztem rá. .. Ha meg leszarja az ilyen ismerős dolgokat, akkor pont nem kellene törölni. Ennyi.
2023. dec. 26. 16:41
 39/58 anonim ***** válasza:
90%

Szerintem jobban tette, hogy törölt. Igazi megszállott vagy.

A jelenlegi párod biztos örül, hogy azt lesed az exed mikor törölt le, meg hogy hány ismerőse van. Beteg.

Hány éves vagy amúgy? 12?

2023. dec. 26. 17:51
 40/58 anonim ***** válasza:
75%
Sok embernek semmit se jelent kb a karacsony. Igazabol egy kitalalt sztorira epulo unnep. Megszuletett vmi tag, attol meg miert lenne szeretet unnepe 🤔 na de mind1. Nem raktal ki idegesito dolgokat? Mondjuk en alapbol torlom az exeket akivel meg csak mem is koszonunk egymasnak
2023. dec. 26. 18:24
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!