Más is betegen tölti a karácsonyt?
Igen, de már a férjem is, meg a 2 gyerek is. Mondjuk a gyerekek most már jobban vannak, én is javulok, de a férjem most esett bele. Remek karácsony...
Jobbulást mindenkinek!
Fejfájósak, orrfolyósak, köhögősek vagyunk. Ma már jobb, tegnapelőtt még a halálunkon voltunk.
Mindegy, úgysem mentünk volna sehová.
#14! Ti is betegek vagytok? Igen, én is. Nulla pont🤣 A lepontozók az igazán betegek itt. Szánalmas kis életük lehet, ha ez a legnagyobb örömük karácsonykor.
Nálunk anya kapott el valamit, már 22-én nem volt teljesen jól. Ilyen torokfájós, köhögős, orrfolyós dolog, mellé még rekedt is, és nincs valami sok ereje, de már talán kezd kimenni belőle. Cserébe most nekem kezdett fájni a fejem, migrénre hajazó módon, ami már tart vagy 2 napja.
(off: pont pár hete jegyeztem meg, hogy most mennyire eltűntek az olyan tagok, akik minden válaszon pirossal mennek végig. Kár volt, mert az utóbbi napokban a legtöbb kérdés alatt mégis megint jelen volt/van ez a jelenség..)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!