Más is betegen tölti a karácsonyt?
Figyelt kérdés
Én múlthéten lettem Covidos, a párom természetesen elkapta. Három napja mást sem csinálunk, csak fekszünk. Se vendégségbe nem tudtunk menni, se főzni itthon. Az autó szélvédő lapátja eltörött, mind a kettő. Ma nekem már negatív lett a Covid tesztem, cserébe hasmenésem van, amit már nagyon nehezen bírok. Emlékezetes egy karácsonyunk van.2023. dec. 25. 20:14
21/27 anonim válasza:
20,immunprobléma.A náthának nem kellene így kiütnie.Szedjél C,D vitamint!Méz,gyömbér,citrom,fokhagyma,sok meleg tea cukor nélkül és gyulladáscsökkentő gyógyszer kell.Jobbulást!
22/27 anonim válasza:
#19: Én se adattam be egyet sem, mégis lebetegedtem és alig tudok kikeveredni belőle lassan egy hete...
Úgyhogy kár mindenhova ezt odakommentelni.
23/27 anonim válasza:
22,1 hete?Ember,ha torokgyulladás,akkor az nem 1 hét alatt jön helyre.Amúgy az egészséges életmóddal kevesebbszer leszel beteg.Télen gyengébb a test ellenállása a betegségekkel szemben.Ezt a covid hülyeséget meg igazán elfelejthetnék az emberek.
24/27 anonim válasza:
#23: Már a torkom nem fáj, csak nagyon köhögök. A múlt hét rosszabb volt. Régen voltam ilyen beteg. Még a főnököm is megjegyezte, hogy én nem is szoktam beteg lenni soha.
25/27 anonim válasza:
Igen. Még sose volt ilyen rossz karácsonyom. Covid teszt pozitív volt. Dugult az orrom, a fülem. Rám tört a szorongás, nyugtató kellett. Ez a sz@r bemászott az agyamba.. Most már elmúlt, csak a köhögés maradt meg. És néha furcsa szagokat érzek, amit más nem, de ennyi baj legyen.
Bánom, hogy az ünnepek előtt nem hordtam maszkot. Bevezethetnék újra!
26/27 anonim válasza:
Szerintem a hozzád hasonlókat kellene bevezetni az opni-be.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!