Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szörnyen fáj a szakításom....

Szörnyen fáj a szakításom. Mikor lesz ennek már vége?

Figyelt kérdés
Most még az is felzaklatott, hogy kellemes ünnepeket kívánt. A pszichiáter által felírt bogyókat nem szedem pár napja, hogy egy kicsit ellazulhassak és ihassak alkoholt. Hát ez sem segít, ahogy a bogyók se tették. 12 kg fogyás másfél hónap alatt, esik le rólam minden, lassan tényleg megőrülök.

2023. dec. 25. 18:01
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Emberek közé megyek, dolgozok, a munkából kifolyólag a munkaidő alatt minimum 60 emberrel beszélek egy nap, ingázok és számlákat fizetek. A törődést csak hétvégén tudom megtenni amikor hazautazok a szüleimhez. Most az ünnepi időszak miatt ezeknek nagy része nyilván nem teljesül.
2023. dec. 26. 11:52
 12/13 anonim ***** válasza:
Nyiss fogyókúra szalont saját példával jársz elöl és sikeres leszel, de ne igyál inkább túl sokat.
2024. jan. 10. 19:15
 13/13 anonim ***** válasza:
Ismerős, én reggel voltam igazán szarul és este, napközben olyan normális érzésem volt, nekem az segített, ha mással beszélgethettem, és sokat sétáltam egyedül, rengeteget. Mindig csak saját magadra számíthatsz, nem kell más ahhoz, hogy boldog legyél, próbáld megtalálni az apró örömöket. Tudom, hogy általános mondás, de ha egy kicsit kívülről megnézed a dolgot, nem akkora tragédia, amiért ilyen szörnyen kéne érezned magad. Örökre az emlékében fogsz élni neki is és ő is neked. De tovább kell lépned, engedd el őt, maradjon meg egy csodálatos emléknek a kettőtök kapcsolata, most mivel nem ok nélkül szakítottatok mindkettőtökre valami új vár. És egyedül is boldog tudsz lenni.
2024. jan. 31. 18:33
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!