Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért ennyire bizalmatlan a...

Miért ennyire bizalmatlan a magyar ember ?

Figyelt kérdés

Tegnap nem tudtam elmenni sajnos edzeni anyagi okokból. De az edző már megint kombinálni kezdett, hogy biztos azért nem járok mert nem èrdekel a dolog.

Egyébként azt vettem észre, mindig olyan edzők mondanak ilyeneket akik fizikai munkáról életükben nem hallottak. Volt amikor szakadó esőben menetem be bicajozni ès ő úgy gondolja számomra nem fontos...

Kellemetlen volt, mert nincs már pénzem, viszont erről nem szívesen szeretek beszélni, főleg nem egy számomra idegen emberrel.

Úgyhogy én azt vettem észre, miszerint ebben az országban egyből arra gondolunk, hogy nem akarja meg stb stb..

Miközben csak lehet az illető kidolgozza a belső szerveit.

Komoly mentális problémákkal küzd némelyik ember véleményem szerint és nem értem miért kell rosszra gondolni egyből.

2023. dec. 23. 09:07
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
#10 egyetértek. Nem értem miért pontozták le az 1. választ, nyilván azok, akiknek ez érdekükben áll. A bizalmatlanságból úgyis bizalmatlanság fog születni.
2023. dec. 23. 13:29
 12/12 anonim ***** válasza:
68%

Sokan valóban magukból indulnak ki, de azt sem szabad elfelejteni, hogy az utóbbi években még inkább eltávolodtak egymástól az emberek, még több olyan dolgot követtek el egymás ellen, amik okot adnak a bizalmatlanságra. Tisztelet a kivételnek. Sok a rosszindulatú ember is, ahogy az olyan frusztrált is, aki keresi, vagy éppen szítja a feszültséget maga körül, mert ettől érzi jól magát.

Nekem is elég sok negatív tapasztalatot sikeredett az elmúlt kb. 2 évben összeszednem, de nemcsak magyarokkal szemben.

Illetve nekem is volt egy kellemetlen ügyem a régi edzőmmel; nem volt elég időm, pénzem ahhoz, hogy heti 2-3 edzést meg tudjak engedni. Ahelyett, hogy ezt velem beszélte volna meg, szintén a hátam mögött kezdett kavarni, a többiek meg vevők voltak rá, és elég szépen kiutáltak onnan.

2023. dec. 23. 15:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!