Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miken gondolkodnak az emberek?

Miken gondolkodnak az emberek?

Figyelt kérdés

Feltettem itt egy kérdést, és kiderült, “normális ember” nem gondolkodik olyanokon, mint én.

Felmerült bennem a kérdés, akkor vajon min gondolkodnak a normális emberek.

Ha lehet, csak olyan válaszoljon, aki normálisnak tartja magát.

Vagy ha nem tartja magát normálisnak, akkor azt fűzze hozzá a válaszhoz.

Ja, most nem az én eredeti kérdésem a lényeg, az független ettől, csakis annyit szeretnék megtudni, min gondolkodnak a normális emberek.

Köszönöm!

2023. dec. 21. 21:44
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
9: üdvözöllek a nem normális emberek körében 😂😂😂
2023. dec. 21. 22:52
 12/21 anonim ***** válasza:
#11 hö-hö-hö nagyon humoros vagy, neked sem véletlen vettek ám az ismerőseid kettyós csillagászati könyvet, tudják, hogy egyszer konteós bolond vagy, másnap már szkeptikus. Személyiségtorzulásodat szeretnék elfedni a könyvvel.
2023. dec. 21. 22:59
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Ettől normális vagyok, hogy ezek az érdeklődési köreim. 9-es voltam. :)
2023. dec. 21. 23:00
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

Az épp aktuális feladatokon, teendőkön. Keresem a jó döntéseket. Foglalkoztat a jövő. Néha a múlt.

2023. dec. 21. 23:04
 15/21 A kérdező kommentje:
13: tudom, vicceltem 😉
2023. dec. 21. 23:07
 16/21 A kérdező kommentje:

Hogy érthetőek legyenek a trollok, íme az eredeti kérdés:

https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__egyeb-kerdesek__1250..

Köszönöm minden értelmes választ.

2023. dec. 21. 23:10
 17/21 anonim ***** válasza:
82%

Így már értem a kérdést, kérdező. Normális ember nem agyal ennyit egy könyv miatt... Hát pedig de! Ha mélyen érinti a probléma. Én most magamból indulok ki:

Nem hiszek az ilyen ezo-spiri dolgokban, nem foglalkozok okkultizmussal, nem vagyok nagyon fanatikus keresztény sem, de Istenben hiszek, és mindezeket bárki tudhatja rólam, akivel valaha is felszínesen beszélgettem legalább. Ha bármelyik munkatársamtól ilyen könyvet kapnék én bizony megsértődnék némelyest, hogy tudott az illető ennyire mellé lőni! Vagy szándékosan provokálni akart! Mindenesetre én a könyvet nem adnám el, számomra egyértelmű, hogy nem vennék részt baromságok terjesztésében.

Inkább hasznosítanám magát a tàrgyat esetleg íróasztal lába alá, vagy jövőre visszaadnám az illetőnek ajándékba csak úgy, valami frappáns szöveggel, ok(k)uljon ő belőle...

Na hogy miken gondolkodnak az emberek, hát én pont az ilyen dolgokon szoktam agyalni a legtöbbet, hogy az emberek milyenek, hogyan viszonyulnak egymáshoz, miért ilyenek, mi a mozgatórugójuk stb.

Azt, hogy mit főzzek ma vacsorára meg mit kell elintéznem munka után ilyeneken nem szoktam gondolkodni mert azt csak teszem és kész.

De azon, hogy az emberek milyen személyiségűek és mit miért tesznek azon igen.

2023. dec. 22. 03:36
 18/21 anonim ***** válasza:
Jó reggelt! Sikerült már eladni a könyvecskét? :-)
2023. dec. 22. 05:06
 19/21 anonim ***** válasza:

Én elolvastam a linkelt kérdést és a válaszokat. Hát...

Nem tudom, ki normális, ki nem normális, ez nézőpont kérdése.

De. Épeszű ember nem agyal feleslegesen. Egy mentálisan egészséges ember gondolkodik a megoldandó problémáin a megoldást keresve. Ha meg tudja oldani akkor megoldja. Ha nem akkor elengedi.

Valamint gondolkodik, elmélkedik, filozofálgat olyan témákban ami őt érdekli.

Épeszű ember nem agyal feleslegesen és nem trollkodik meddő vitákba. Épeszűt írtam, ez szélesebb fogalomkör, mint az, hogy átlag.

Szerintem a te könyves sztoridon felesleges gondolkodni. Nincs min. Vagy eladod vagy kuka. Mivel elveid ellen való ezért nem fogod eladni. Probléma megoldva ezen nincs mit agyalni.

2023. dec. 22. 10:27
 20/21 A kérdező kommentje:

19: teljesen igazad van, hogy nem kellett volna belemenni. Most már mindegy. Tanulok belőle.

Köszönöm a választ. Megítélés kérdése szerintem is, hogy ki az átlag/normális/épeszű stb… vagy hogy hol van abban a szürkezónában, ami ezek, és a nem épeszű között vannak.

Egyszerűbb lenne csak az ilyeneken gondolkodni, amiket írsz, de mondjuk ha épeszűnek lenni azt jelenti, hogy csak ilyeneken gondolkodik valaki, akkor egyáltalán nem biztos, hogy épeszű szeretnék lenni.

Tény és való, hogy ez abban a formában, amivé itt fajult, túlgondoltnak tűnik, mert valóban meddő vita. Azt nem tudtam elengedni, hogy hiába mondtam, nem értette meg egy ember, hibáztam, mert ezt a részét le kellett volna sz@rnom.

Szóval számomra érdekeseket és elgondolkodtatókat írsz.

2023. dec. 22. 10:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!