Miken gondolkodnak az emberek?
Feltettem itt egy kérdést, és kiderült, “normális ember” nem gondolkodik olyanokon, mint én.
Felmerült bennem a kérdés, akkor vajon min gondolkodnak a normális emberek.
Ha lehet, csak olyan válaszoljon, aki normálisnak tartja magát.
Vagy ha nem tartja magát normálisnak, akkor azt fűzze hozzá a válaszhoz.
Ja, most nem az én eredeti kérdésem a lényeg, az független ettől, csakis annyit szeretnék megtudni, min gondolkodnak a normális emberek.
Köszönöm!
Mumkaidőm nagyrészében szakmai kérdéseken gondolkozom például "hmmm vajon optimálisan parseolom azt a JSON fájlt a python programkóddal vagy túlságosan erőforráspazarló és van rá jobb megoldás? vajon a futásideje a programnak és az ETL pipeline-nak megfelelő vagy lehet valahogy gyorsítana rajta? stb..."
Ebédidőben nagyjából azon gondolkozom, hogy milyen ételt rendeljek, esetleg pliszban sütit vagy valamit.
A munkaidőm végéhez közeledve a pasimra szoktam gondolni és örülök hogy hamarosan együtt töltöm vele az időt 🥰
Amikor befejeztem a munkát még gondolok arra, hogy mit csináljak a nap hátralévő részében például fürödjek a jó meleg, jacuzzimban vagy nézzek meg egy filmet, esetleg menjek el futni vagy sportolni vagy csak beszélgessek a barinőimmel. Esetleg arra is gondolok hogy hétvégén mi legyen a programom vagy ha van valami fix progim hétköznap arra készülök stb...
Nemtom kielégítő választ adtam-e, én és a környezetem normálisnak gondol és eddig még nem diagnosztizáltak elmebetegnek (persze attól függetlenül lehet az vagyok :-) )
27/N
Így van ahogy az egyes mondja. És aki sokmindenen elgondolkodik, az nem akad ki azon, hogy mit kérdezel, mert tudja, hogy sokfélék az emberek, mindenkit más érdekelhet, nyitott és elfogadó.
Aki ilyen választ ad neked, hogy normális ember ezen nem gondolkodik, ezt inkább úgy értelmezném, hogy a normális ebben az esetben az átlagost, szokványost jeleníti. Az átlagembert ez nem érdekli, de attól még van akit igen. Csak van aki ezt nem tudja elképzelni.
Én normálisnak tartom magam, de nem átlagosnak. Szívesen gondolkodok sok mindenen.
Igen, de akkor miken? Milyen dolgokon?
Mik foglalkoztatják őket?
Megértem, ha nehéz válaszolni, de én, mint kiderült, kívül helyezkedem el a normális emberek körén, így csakis úgy tudhatom meg, miken gondolkodnak ők, ha másoktól kérdezem meg.
Akkor te pl miken szoktál gondolkodni? És normális embernek tartod magad?
Hmm.
Párhuzamos világok, multiverzumok, időutazás, én ilyen fantasy dolgokon szoktam általában filozofálni.
"A másik miért olyan, amelyin? Mi legyen a kaja a családomnak? Miért rossz az életem? Miért rossz a "Juci" élete? Miért van a másiknak Porsche-ja?":
Kb. ezek a slágertémák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!