Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Azok az emberek akik még...

Azok az emberek akik még karácsonykor is a fogyókúrán gondolkodnak, mit éreznek? De komolyan

Figyelt kérdés
Nem ítélek el senkit, tiszteletben tartom az emberek döntését, de legalább karácsonykor engedje el magát egy kicsit az ember. Vagy nem? Csak én gondolom így?
2022. dec. 22. 16:11
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
96%
Nem fogyózok, de ha azt tenném akkor szerintem a következetesség lenne igazán fontos, szóval nyilván nem zabálnám tele magam karácsonykor se, ezzel semmissé téve több heti teljesítményt.
2022. dec. 22. 16:21
 2/11 anonim ***** válasza:
88%
Akik fogyóznak, és értelmesek, azok nem engedik el magukat karácsonykor se. Nincs olyan, hogy kicsit. Vagy elengedi magát az ember és annak mindig látványos következménye van, vagy nem.
2022. dec. 22. 16:32
 3/11 anonim ***** válasza:
97%
Akik komolyan fogyokúráznak, azok nem fogják az eddig elért eredményeiket semmivé tenni csak azért, hogy ehessenek egy kis bejglit (komolyabb, több napos zabálás alatt simán feljön 3 kiló is, nehogy azt hidd, hogy nem látszik meg). Amúgy meg aki már jó ideje fogyókúrázik, sokkal nagyobb dopamin löketet ad neki az, hogy hétvégén lemérheti magát megint, és láthatja a változást, mint egy marék mézeskalács.
2022. dec. 22. 16:58
 4/11 anonim ***** válasza:
96%
Mert az egyetlen öröm a karácsonyban a féktelen zabálas?
2022. dec. 22. 20:36
 5/11 anonim ***** válasza:
96%
Örömet érzek, tudva, hogy nekem van önuralmam, és nem az okoz örömet, hogy ha van kifogásom pukkadásig zabálni magam. Alig várom, hogy vége legyen a tukmálás-időszaknak, amúgy sincs semmi kedvem bejgliket meg háromfogásos ebédeket fogyasztani, inkább csak hagyjanak békén.
2022. dec. 22. 21:08
 6/11 anonim ***** válasza:
33%
Te mit érzel kérdező? De komolyan.
2022. dec. 23. 14:23
 7/11 anonim ***** válasza:
47%
Van valami szabály hogy ünnepekkor kötelező zabálni?
2022. dec. 23. 14:24
 8/11 anonim ***** válasza:
63%
Én is nyilván túlettem magam egy kicsit tegnap, de attól még a fejemben van sajnos... ez a velejárója annak, ha valaki alkatilag nehezen fogy. Egyik oldalról megy az ekézés, hogy kövér vagy és igénytelen, miért nem fogysz le, másik oldalon meg a felszínes vagy meg kényszeres, amiért ezek után karácsonykor nem zabálsz mindent össze lelkifurka nélkül...
2022. dec. 26. 12:50
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

1. kérdés: Miért kellene a karácsony kivétel legyen ha valaki fogyókúrázik?

2. kérdés: Miért nem lehet egy tök egyszerű tényt elfogadni, hogy a másik valamilyen okból nem akar zabálni?

2022. dec. 26. 23:11
 10/11 veterán vas ***** válasza:

#2 jó kifejezést használt: következetesség.

Szóval elfogadom, hogy ha Karácsony, szilveszter, Húsvét, vagy bármilyen ünnep is van, elmegyünk látogatóba és hozzánk is jönnek rokonok, barátok.

Persze, hogy készülünk, kicsit másabb, kicsit több étellel, itallal.

Na de ettől még nem szükséges naponta 5-6-8 alkalommal étkezni, és nem kell minden tányért púposan megrakni.

Barátaim mondják: könnyű nekem, mert sosem fogyókúrázok.

Igen,"könnyű", mert ha tegnap és ma ésszel/mértékkel étkezek, akkor holnaptól nem kell fogyózni.

Szerintem éppen a kérdező által említett "ünnepek alatt kicsit elengedem magam"-szemlélettől indul ez a probléma.

2023. jan. 9. 11:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!