Messze van tudom a karácsony nagyon szeretem a húsvéti sonkát szoktatok karácsonyra venni? gondolkodom rajta
Figyelt kérdés
2022. júl. 3. 16:53
1/7 anonim válasza:
Ha szeretnél enni, nyugodtan vegyél
2/7 anonim válasza:
Én is szeretem, mindig szezonja van. Kovászos kenyér körözöttel megkenve, bele a vastagra szelt sonka, lilahagyma, retek, főtt tojás szeletek.
3/7 anonim válasza:
"Húsvéti sonka" az a füstölt sonka, amit Húsvétkor eszel.
"Húsvéti" lesz az a főtt tojás, amit a tavaszi ünnepkor eszel.
Ha bármikor eszed bármelyiket - és nevet akarsz adni neki, nevezd azon a néven, amelyik nevnap akkor van.
5/7 anonim válasza:
Igazából azt eszel, amit akarsz. Ha karácsony napján pl spagettit kívánsz, akkor azt, ha a család nem követ semmit, nincs akadálya a sonkának sem .
6/7 anonim válasza:
Ha szeretnél vegyél. Vannak olyan országok, ahol a mézes sonka karácsonyi étel. Nemcsak Húsvétkor lehet sonkát enni.
7/7 anonim válasza:
Én meg dinnyét szeretek enni karácsonykor. De olyankor nincs szezonja, ezért júliusban szoktam ünnepelni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!