Mit adjak a szüleimnek karácsonyra? Póló nyomtatáson gondolkodtam, van valami ötletetek?
Még soha nem adtam nekik karácsonyra ajándékot és most szeretnék. Kicsit bajban vagyok, mert nem sok jó ötletem van.
Azon gondolkodtam hogy 4 pólóra (kistesó, szülők és én) rányomtatom egy közös képünket és a pólók hátuljára valamilyen feliratot mint például #1-es számú: főnök, #2: az igazi főnök (anyukám), a tesómét és az enyémet még nem sikerült kitalálnom...
Szerintetek ez jó ötlet?
Van valakinek bármilyen jópofa ajándékötlete? Vagy más tipp a feliratokra?
Szerintem aranyos ötlet a póló. Bár, ha az a cél, hogy utcára is felvegyétek, akkor én valami minimalistább rajzot tennék rá, ami jelképezi egyszerűen a családodat.
Mondjuk vennék alapul egy ehhez hasonló rajzot: [link]
A személyes jegyeik alapján megváltoztatnám a hajukat esetleg ruhát tennék rájuk és az lenne az alap. És minden ruhánál kiemelém vastagon azt a karaktert, akinek adom.
De ez csak egy ötlet. Ha családi pólót akarnék valahogy így csinálnám. Szerintem ez is elég személyes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!