Karácsonyi tervek?

Szenteste pofavizit anyósnál a férjemmel, fadíszítés, vacsi, ajándékozás, aztán spuri haza. Utána jön a jó kis téliszünetünk😊🥰🎄🥳. döglés ezerrel mert ünnepek alatt, között hálisten egyikünk sem dolgozik.
Én Délutánonként 2, fél3 felé felkelek, nap közben/ esténként sorozatozunk, kutyázunk, közben feldobom a kajának valót a tűzhelyre, amikor èpp kell mert kifogytunk. Éjszakánként könyvet olvasok, aztán irány az ágy:). Egyébként egyszerű kajákat szoktam főzni, csak összedobálom ami kell nagyrészt, aztán elkeszül, nem állok felette órákig. Csak beállítok időzítőt, amihez kell leszűröm a tésztát/rizst stb.
Szilveszterkor a férjemmel társasozunk, kártyázunk, gyerekpezsit iszunk, csillagszórózunk.
Aztán meg szoktam tervezni, hogy a következő évben kb milyen könyveket akarok elolvasni😊🥰
Az a bosszantó, hogy ez a pár nap nagyon gyorsan elrepül...:( és visszatérünk a munkás hétköznapokhoz.

23: utolsó bevásárlás, bár már a java elvileg megvan.
24: sütés-főzés, fadíszítés, este kicsit pezsgőzünk a szüleimmel, majd ajándékozás és nézünk valamit a TV-ben.
25: unokatesóimhoz megyünk, és ott töltjük a délutánt, koraestét
A fix program ennyi, de még egy közeli barát hívott át minket hozzájuk valamelyik napra, csak azt még nem konkretizáltuk, hogy pontosan melyikre.

A fa már áll, nem utazunk haza a családhoz.
A terveink: ma elmegyünk este a helyi sörfőzdébe, holnap bemegyünk Zürichbe, megvesszük az ajándékokat (bonbon, pezsgő), szombaton sütök valami sósat, vasárnap meg készülünk a Szentestére.
A valóság: itthon döglődünk torokfájással, taknyosan, fejfájósan, hőemelkedéssel :D
Szóval NEM megyünk sörözni, NEM megyünk Zürichbe és NEM sütök, hanem gyógyulunk.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!