Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Valóban vannak olyan családok,...

Valóban vannak olyan családok, akik éheznek karácsonykor?

Figyelt kérdés

2023. dec. 18. 20:02
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
Valóban vannak. Ők nem csak karácsonykor éheznek.
2023. dec. 18. 20:08
 2/20 anonim ***** válasza:
66%
Vannak és nemcsak karácsonykor éheznek. Jellemzően ők azok akik túlszaporodtak, vagy valamilyen addikció miatt nincs pénzük ételre.
2023. dec. 18. 20:11
 3/20 anonim ***** válasza:
46%
*sóhajt
2023. dec. 18. 20:14
 4/20 anonim ***** válasza:
28%
Igen, vannak. Az, hogy látunk majdnem mindenkinél sokat érő telókat, még nem jelenti azt, hogy a 4 fal közt nem lenne probléma. Pl.: a teló is azért lehet, hogy megvan, mert nem tudják a prioritást kialakítani.
2023. dec. 18. 20:25
 5/20 anonim ***** válasza:
88%
Igen, vannak sajnos.. Elég rámenni Peti videóira tiktokon a sok nagycsaládos szegény gyereknek nincs mit enniük.És ők bizony nem csak karácsonykor hanem egész évben éheznek.
2023. dec. 18. 20:25
 6/20 anonim ***** válasza:
75%
#5 és erről ki tehet? Nem az ösztönlény szülők, akik képtelenek védekezni, tudatosan gyereket vállalni?
2023. dec. 18. 20:31
 7/20 anonim ***** válasza:
67%

De de .Pontosan az ösztönlény szülők sajnos akik szülnek 5 gyereket úgy hogy mindkét szülő munkanélküli..

Engem felháborít mindez.Szegény gyerekek.A jövőjükről meg nem is merek beszélni hisz a jelenjük is nyomorúságos.

2023. dec. 18. 20:38
 8/20 anonim ***** válasza:
68%
#7 és a vicces hogy a rendszert hibáztatják...
2023. dec. 18. 20:42
 9/20 anonim ***** válasza:
100%
Valóban több segély jár ha több gyereked van.Csak annyi nem jut el az agyukig hogy abból a családiból nem lehet felnevelni és megetetni 5 gyereket a 2 felnőttet a nagypapát meg bodrit. Én azt elhiszem hogy falun nincs sok munka. Vannak falusi ismerőseink akik 30kmre buszoznak be a városba mert ott van munkalehetőség,de ezek a nagycsaládosok csak ott a 3000fős faluban néznek körbe, nincs munka, na nem dolgozok.
2023. dec. 18. 20:52
 10/20 anonim ***** válasza:
39%

A SZOCSOMA oldalon pl. lehet nekik csomagot küldeni.

Én jól laktam ma is, de én is a rendszert hibáztatom első sorban. Egyszerűen túl gyors a fejlődés és nem mindenki tudja tartani a tempót. Pont ezért kéne, hogy ne a társadalom legyen a gazdaság kiszolgálásáért, hanem olyan gazdaságot csináljunk, ami figyelembe veszi, hogy nem mindenki 20 éves bróker, hanem vannak butábbak, lassabbak, szerencsétlenebbek is.

Milyen jó lenne, ha nem úgy tekintenénk a kevésbé elöl levőkre, mint akik selejtek, hanem nekik is lenne helyük. Elférnénk, s nem lenne ilyen túlhajtott verseny... ami egyébként a természetet is túlterheli, de hát mindegy már...

2023. dec. 18. 22:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!