Valóban vannak olyan családok, akik éheznek karácsonykor?
De de .Pontosan az ösztönlény szülők sajnos akik szülnek 5 gyereket úgy hogy mindkét szülő munkanélküli..
Engem felháborít mindez.Szegény gyerekek.A jövőjükről meg nem is merek beszélni hisz a jelenjük is nyomorúságos.
A SZOCSOMA oldalon pl. lehet nekik csomagot küldeni.
Én jól laktam ma is, de én is a rendszert hibáztatom első sorban. Egyszerűen túl gyors a fejlődés és nem mindenki tudja tartani a tempót. Pont ezért kéne, hogy ne a társadalom legyen a gazdaság kiszolgálásáért, hanem olyan gazdaságot csináljunk, ami figyelembe veszi, hogy nem mindenki 20 éves bróker, hanem vannak butábbak, lassabbak, szerencsétlenebbek is.
Milyen jó lenne, ha nem úgy tekintenénk a kevésbé elöl levőkre, mint akik selejtek, hanem nekik is lenne helyük. Elférnénk, s nem lenne ilyen túlhajtott verseny... ami egyébként a természetet is túlterheli, de hát mindegy már...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!