Valóban vannak olyan családok, akik éheznek karácsonykor?
Azért azt tegyük hozzá, hogy nem kell ahhoz sem gsok gyerek sem felelőtlen priorizálás, hogy az ember éhezzen.
Pl szomszédunk végigdolgozta az életét. Oszátn 80.000 nyugdíjból próbál elélni egyedül. Nincs szó sem túlszaporodásról, sem rossz priorizálásról, sem lustaságról. Szarul fizető munkáról és még szarabb nyugdíjról van szó.
Igen vannak, és egyre többen. Szar itt minden. szar a nyugdijrendszer, szar a fizetés. De talán nem is a fizetés a szar mert gondolj bele keresel manapság már szinte mindenhol 150 nettót.Ebből boldogan meg kellene élned csak háát minden 4x annyi mint akkor amikor a fizetés fele ennyi volt.
Maga az adórendszer szar, a magas áfa, a többkulcsos baromságok, a túlárazott dolgok, a multik ellehetetlenitik a kicsiket stb. A legszarabb itthon, és amit a legjobban hibáztatok a segélyezési rendszer mer há minek dolgozzon ha megélnek családiból, ilyen olyan segélyből, munkanélküliből. Jó sok helyen persze nncs munkasem mert azt is elbszta már az ország gyönyörű irányitása az sok év alatt.
Irta itt valaki hogy lehet adományozni is. Isten tartsa meg a jó szokását annak aki teszi, de ezzel nem ér semmit sajnos. Lehet itt akármilyen szervezet, vagy személyesen videóban mutaja hogy milyen nyomorban van én bizony nem utalok egy forintot sem ha nem tudom 1000%biztosra, hogy az a pénz oda megy. Inkább adok 500at-1000et annak aki koldul és látom, hogy valóban rá van szorulva nem pedig piára kell, vagy akiről tudom hogy hal éhen ha nem kap egy kenyeret...
Én ugyan nem család vagyok de régóta éhezem mert betegség miatt nem tudok dolgozni és nagyon spórolnom kell
Ma is nagyon keveset fogok enni
Ez pont tegnap jött szembe velem. Rengeteg ilyen falucska van, 100% cigány lakosság, munka nincs, tanár nincs, semmi nincs. Vagy a másik csoport a kisnyugdíjasok, akik egy végig gürizett élet után nem tudnak ételt venni maguknak a nevetséges nyugdíjubkból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!