Miért érzem rosszul magam amiért lemondtam a karácsonyi tál előrendelésem?
Figyelt kérdés
Az utóbbi években mindig rendeljük a tálakat, mivel senkinek nincsen kedve itthon főzni.
Tavaly az utolsó pillanatra maradt, és végül egy cég vállalta már csak be a karácsonyi tál előrendelésünket, és ez a gesztus tök megmaradt bennem.
Idén már jóval előre előrendeltem ugyanannál a cégnél, ahol tavaly, viszont nyílt egy új hely a városban, ahol egyszerűen hibátlan az összes étel, ha rendelek csak onnan rendelek, és kiderült, hogy ők is vállalnak karácsonyi tálakat, és a barátnőm rávett, hogy mondjam le onnan ahonnan tavaly rendeltünk, és rendeljünk az új helyről.
Megtettem, de egész nap lelkiismeretfurdalásom van, úgy érzem mintha cserbenhagytam volna egy barátot, akik tavaly “megmentettek”.
2023. dec. 14. 19:19
1/5 Szolovjov válasza:
Ők tuti nem emlékeznek rád, mint tavalyi megrendelő. Másrészt még áldanak is a melósok a konyhán, hogy eggyel kevesebb tálat kell készíteniük. Jót tettél velük.
2/5 anonim válasza:
Férfi létedre úgy drámázol egy ilyen hülyeségen, mint egy nő. Grat.
3/5 anonim válasza:
😂😂 bárcsak ilyen gondjaim lennének
4/5 anonim válasza:
Hogy csak a kérdésedre válaszoljak: valószínűleg azért érzed ettől rosszul magad, mert szorongó típus vagy, erős megfelelési kényszerrel. De az érzéseid őszinte felvállalásával te magad tudsz erre pontos választ adni inkább magadnak.
5/5 anonim válasza:
Ne aggódj, ez nem probléma szerintem se emlékeznek rád. Nem tettél velük semmi rosszat egyszerűen csak túl érzékeny vagy ami nagyon kedves tud lenni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!