Békés karácsonyotok lesz?
Felmerült bennem a kérdés, mert belegondoltam, sok embernek egyáltalán nem békés a karácsonya. Lehet épp retteg, hogy talán ez lesz az utolsó karácsonya, vagy a szülei hamarosan vállnak, esetleg a szülei/párja be fog rúgni és mire hazaér bántani fogja.
Nyilván ezek ritka esetek, de vannak ilyenek. Nálatok van ilyen?
A szokásos lesz; az èlettársam provokál majd karácsony előtti napokban, hogy látványosan be tudjon sèrtődni ès elviharozhasson az anyjáèkhoz. Egèsz ünnep alatt a csöcsön fog lógni közbe este írogat majd hogy milyen gheci vagyok, mennyire szomorú hogy nem együtt karácsonyozunk, stb.
Èn eltèvèzgetek, vagy lehet megyek fürdőzni/kirándulni valami ismerősömmel.
1# Örülök, hogy békés ünneped lesz!
2# Rossz olvasni, hogy vannak ilyen emberek, mint az élettársad. De az írásodból úgy vettem ki, hogy már nem érdekel téged annyira ez a helyzet. Legalábbis hogy sírj miatta, annyira nem méltatod. És ez dicséretes.
Békés lesz, nyugalombam fog telni a párommal és a családunkkal.
De igen sajnos van akinél pont kitör a családi balhé( megszokott esni ha összeül a család)
Vagy van akit pont most hagy el a párja stb.
Kívánom hogy mindenkinek legyen kellemes az ünnepe, a problémát meg félrekell tenni és megoldani később ha van.
4#, 5#, 6# Örülök, hogy nektek is békés karácsonyotok lesz!
7# Kitartást és gyógyulást kívánok papádnak és neked is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!