Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Békés karácsonyotok lesz?

Békés karácsonyotok lesz?

Figyelt kérdés

Felmerült bennem a kérdés, mert belegondoltam, sok embernek egyáltalán nem békés a karácsonya. Lehet épp retteg, hogy talán ez lesz az utolsó karácsonya, vagy a szülei hamarosan vállnak, esetleg a szülei/párja be fog rúgni és mire hazaér bántani fogja.

Nyilván ezek ritka esetek, de vannak ilyenek. Nálatok van ilyen?

2023. dec. 16. 20:52
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

9# Tény, a pozitivitás mindig fontos. Nyilván ennyi erővel bárki retteghetne bármitől, de most kifejezetten a karácsonyra gondoltam, mivel az mindjárt itt van.

10# Örülök, hogy békés karácsonyod lesz neked is! A múlt pedig a múlt, és azt vettem le az írásodból, hogy ezért nem hat a mostani karácsonyodra a régebbi.

2023. dec. 17. 09:05
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Valaki beteg és várja a halált, aztán kiderül hogy megússza, de az is lehet hogy nem.
2023. dec. 17. 09:33
 13/18 anonim ***** válasza:
52%

A rokonság be fog sértődni, és haragudni fog, hogy mi nem megyünk sehova. Na, de ez az ő bajuk. Nekünk békés és nyugodt karácsonyunk lesz, ezért döntöttünk így.

Családanyaként kötelességemnek érzem, hogy békéssé és boldoggá varázsoljam a gyerekeimnek az ünnepet.

2023. dec. 17. 10:26
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Rokonokkal elhidegülünk egymástól, de nem is hiányzik a vinnyogásuk.
2023. dec. 17. 10:30
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Attól tartok, nem igazán.

A családban pár napja történt egy haláleset, unokatesóm nemrég került kórházba, és alig tudunk róla valamit. Szóval eddig nem indult túl fényesen ez az időszak. Finoman szólva.

Nálunk maga a karácsony veszekedős dolog szokott lenni; sütés-főzés és díszítés közben fix, hogy 2x legalább összeveszünk, hamar túltesszük magunkat ezen, de akkor sem a legkellemesebb az ilyen.

2023. dec. 17. 14:02
 16/18 anonim ***** válasza:

Karácsony az lesz, de hogy békés is, abban már nem vagyok biztos.

Az utóbbi kb... 7 évben nem volt normális karácsonyom, mert valamelyik rokon elkezd felhozni mindig pénzügyi dolgokat, utána meg jön a veszekedés.

2023. dec. 18. 00:33
 17/18 anonim ***** válasza:
Nálunk mindig veszekedés van valami hülyeségről (előbb-utóbb), úgyhogy nem hiszem.
2023. dec. 18. 06:39
 18/18 anonim ***** válasza:
Le kell építeni a hülye rokonokat.
2023. dec. 19. 00:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!