Békés karácsonyotok lesz?
Felmerült bennem a kérdés, mert belegondoltam, sok embernek egyáltalán nem békés a karácsonya. Lehet épp retteg, hogy talán ez lesz az utolsó karácsonya, vagy a szülei hamarosan vállnak, esetleg a szülei/párja be fog rúgni és mire hazaér bántani fogja.
Nyilván ezek ritka esetek, de vannak ilyenek. Nálatok van ilyen?
9# Tény, a pozitivitás mindig fontos. Nyilván ennyi erővel bárki retteghetne bármitől, de most kifejezetten a karácsonyra gondoltam, mivel az mindjárt itt van.
10# Örülök, hogy békés karácsonyod lesz neked is! A múlt pedig a múlt, és azt vettem le az írásodból, hogy ezért nem hat a mostani karácsonyodra a régebbi.
A rokonság be fog sértődni, és haragudni fog, hogy mi nem megyünk sehova. Na, de ez az ő bajuk. Nekünk békés és nyugodt karácsonyunk lesz, ezért döntöttünk így.
Családanyaként kötelességemnek érzem, hogy békéssé és boldoggá varázsoljam a gyerekeimnek az ünnepet.
Attól tartok, nem igazán.
A családban pár napja történt egy haláleset, unokatesóm nemrég került kórházba, és alig tudunk róla valamit. Szóval eddig nem indult túl fényesen ez az időszak. Finoman szólva.
Nálunk maga a karácsony veszekedős dolog szokott lenni; sütés-főzés és díszítés közben fix, hogy 2x legalább összeveszünk, hamar túltesszük magunkat ezen, de akkor sem a legkellemesebb az ilyen.
Karácsony az lesz, de hogy békés is, abban már nem vagyok biztos.
Az utóbbi kb... 7 évben nem volt normális karácsonyom, mert valamelyik rokon elkezd felhozni mindig pénzügyi dolgokat, utána meg jön a veszekedés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!